Vad jobbigt det är att ha ont i huvudet!

Hej hej!

Nu skriver jag, lite tidigare än vanligt. Idag har jag haft ont i huvudet och känt mig yr och konstig hela dagen, inte alls roligt! Igår var jag trött när jag skrev och det är jag nu också.
Eftersom att jag inte pluggade alls i helgen så fick jag göra det när jag kom hem idag... Vi har engelskaläxa tills imorgon, en svår text, tycker jag, som man ska kunna en massa glosor till. Sedan ska man kunna översätta meningar och så i texten och skriva dem från svenska till engelska. Det blir garanterat läxförhör imorgon, det blir alltid det när jag inte har pluggat så mycket. Medan när jag verkligen har pluggat så blir det nästan aldrig läxförhör, störande!
Igår såg jag Talang hos Adam förresten, det var bra att Zara gick vidare! Hon sjunger ju hur bra som helst!
En orsak till att jag har ont i huvudet nu kan vara att jag kanske inte har sovit så mycket som jag borde eller så är det bara så att jag har fått det, jag får det rätt ofta, aja.
På son idag skulle de som inte har redovisat om sina länder göra det, idag hann tre personer redovisa, grattis...
Många av de som inte har redovisat än vill inte göra det och kommer med en massa ursäkter om varför de vill göra det om två dagar eller någon annan gång.
Idag slutade vi tidigare bara på grund av att min lärare inte kunde få någon att redovisa.
Nästa vecka ska vi ha prov på det här men jag tror faktiskt inte att alla kommer ha redovisat innan det.
Sedan har ju en del valt att skriva om samma länder och då har man tagit fakta från ungefär samma ställen. Det gör att många tycker att det är tråkigt att lyssna på samma saker flera gånger. Men jag tycker ändå att alla ska redovisa, annars borde de ju få sänkt betyg.
På idrotten var jag ute och gick för de andra gjorde någonting som jag inte kunde vara med på.
Nu är det bara 24 dagar kvar och sen är det sommarlov, tänk! Då behöver jag inte plugga på jättelänge!
Jag längtar tillbaka till rm, det hade varit roligare om det var några dagar längre! Jag har så roligt där och träffar så många roliga määnniskor! Det är ett år kvar tills det är igen och om tre år är det mitt sista år där, sedan blir jag för gammal...
Jag vill inte bli äldre, det är så många tråkiga saker som har hänt och inte alls så mycket roligt.
Sedan ska man börja jobba och tänk om man inte får ett jobb som man trivs med eller tänk om man inte får något jobb överhuvudtaget! Sedan måste man ta mer och mer ansvar hela tiden. Men jag längtar tills jag flyttar hemifrån. Det är jobbigt men det är också jobbigt att bo med så många som jag kommer att göra från i sommar.
Alla är yngre än jag också, av barnen, två killar som kanske kommer att bli jättejobbiga när man lär känna dem bättre eller när de blir några år äldre.
På svenskan skrev jag ju lite olika tankar om skolan och lärarna med en kille. Vi kanske fortsätter med det imorgon, min assistent tyckte att det vi hade skrivit var bra och hon hade lämnat det till min svenskalärare.
Oj, vad jag har svårt att komma på någonting att skriva men jag måste skriva nu för annars börjar jag bara att tänka på en massa tråkiga saker!
Idag har jag känt mig konstig i hela kroppen, jag tror att jag kan ha sträckt armen på något sätt i lördags, sedan tränade jag ju goalball i söndags och idag kändes armen verkligen skumt. Men det kan ju ha varit för att jag har tränat också.
Min kompis opererade ögonen idag, de ska försöka att göra så att hon får bredare synfällt tror jag. Hon har pratat mycket om operationen och varit orolig för den men jag hoppas verkligen att det gick bra för henne idag!
Jag ska gå och göra något annat nu, plugga...
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Anonym

bajs.

2008-05-20 @ 17:21:29
Postat av: martin

fin blogg, ska vi va nån dag?

2008-05-20 @ 17:22:23

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0