Talang imorgon!

Hej!

Imorgon är finalen av Talang och jag ser fram emot det jättemycket! Hoppas att det går bra för Zara, jag kommer förmodligen ringa och rösta på henne!
Imorgon åker en från min parallellklass till USA, han ska bo där i sommar med sin familj för hans pappa hade fått jobb där eller något, jag minns inte. Men han som ska dit var jag i samma grupp som förut på filmningen.
Men han sa hejdå till mig idag och gav mig en kram, han kanske väljer att gå gymnasiet i USA och det är inte så stor chans att jag får träffa honom igen ju. Men jag kommer kanske inte att träffa någon av de jag går i samma klass som när jag har gått ut Turingeskolan.
Nu lyssnar Adam på låten I´m yours med Jason Mraz. Jag tycker att låten är okej men inte mer än så. Jag har hört andra som sjunger den bättre än vad Jason gör.

Jag visste att vi skulle ha prov i no ju, idag så gick vi igenom olika saker på non inom fysik, inte jättesvårt i alla fall och till och med jag förstod nästan allting. Men vår lärare sa att alla måste vara i skolan på tisdag vid en viss tid även om man ska filma då så får man inte göra det. Imorgon får vi tillbaka boken om oss själva men jag vet ju redan vad jag fick på den men det ska ändå bli roligt att få läsa omdömet jag får! Sedan får vi tillbaka ett brev som vi skrev till oss själva i sjuan, jag tror inte att jag skrev så mycket då för jag tyckte inte alls om att skriva när jag var yngre. I lågstadiet kunde jag skriva en del men sen i trean, i slutet av lågstadiet, så hände det något. Min fantasi försvann och annat konstigt så då fick jag jättesvårt att skriva. Men jag kunde skriva när jag väl skrev och jag har aldrig haft speciellt svårt för stavning, tycker jag i alla fall.
Men det ska bli roligt att se om jag skrev något intressant i sjuna.

Idag är det precis två veckor kvar tills jag har gått ut nian, sorry om jag tjatar om hur många dagar det är kvar i varenda inlägg.

Nu startade Adam en jättebra låt med Melanie C, den heter The moment you believe. Det är en lugn låt så man blir ju inte direkt glad av den men jag gillar den ändå. Den är svår att sjunga till och de flesta av Melanies låtar är väldigt höga.

Imorgon är den sista musiklektionen men tyvärr så tror jag inte att den blir. Emma var i skolan idag men bara en lektion. Den sista artistskolan är ju också imorgon och det känns tråkigt om jag missar det! Sen slutar jag ju där och då kommer jag kanske aldrig mer att få träffa de som är med där, det är nog inte så stor chans. Men det viktigaste är ju att min musiklärare blir frisk.
Min lillasyster och hennes kompisar hade sjungit idag för sin klass, det hade tydligen gått bra för dem och hon sa till mig att de kanske ska få sjunga på skolavslutningen, jag vill också sjunga då men eftersom jag inte har någon låt så kanske det inte blir av.

Vi såg på film idag på son, det är fyra avsnitt om hur man levde på 1970-talet eller om det är på 1960-talet, jag har ingen koll haha. Men filmen är lite svår att förstå och ibland händer det jättemycket samtidigt. Sedan handlar det om flera familjer och de byter scen mellan dem rätt ofta.
De andra fick tillbaka sina prov och jag tror att det gick bra för de flesta. Men min assistent hade glömt att lämna in mitt prov igår fastän hon skrev ut det så jag hoppas på att få tillbaka det imorgon istället.

På bilden fick alla redovisa om vad de har gjort under den här terminen, det var en som inte har gjort någonting, undrar om han får g då, det borde han ju inte få. Men han skulle jobba mycket idag och hemma sen och lärarna vill ju såklart helst inte sätta ig så jag hoppas för hans skull att han får g i alla fall.
De flesta i klassen har gjort självporträtt eller kollage, jag har gjort ett kollage ju där jag klistrade fast olika saker. Jag använde tyg, olika sorters papper och läderbitar. Det skulle föreställa ett ansikte men det blev inte så bra haha. Sedan har jag ju gjort mobilen som man händer upp, jag fick den att låta lite mer än förra veckan. Min hand blev klar idag också, den jag gjorde i lera, det var svårare än vad jag trodde att göra den.
De andra i klassen hade också hållt på mycket med lera, det var en annan som också hade gjort en hand, en hade gjort en mugg och en kille hade gjort olika frukter som skulle föreställa ett ansikte. Det finns en kille i min klass som älskar bilar så han hade gjort en bil såklart, inte så svårt att gissa ju.
Jag har nog inte så mycket mer att skriva idag.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0