Ingen artistskola imorgon...

Hej!

Jag läste nyss igenom det inlägg som postades innan det här som jag skrev på fem minuter. Jag tycker faktiskt att jag förstod nästan allt i det, haha, vad bra jag är! Ibland måste man ju få tycka att man är bra.

De som vann småstjärnorna idag var sex tjejer, en av dem hette Elvira. De dansade och mimade till en låt som heter Work this eller något som är från Highschool musical.
Jag vet ju inte om de var bra, en nackdel med att vara blind är ju såklart att man inte kan se hur andra dansar eller så.
De som kom tvåa och trea fick bara en penna var eller något, det var ju lite dåligt kan jag tycka med tanke på att man har fått godis andra år. Men för de som har godisförbud var det ju bra för.
Tjejerna som kom etta fick en t-shirt var.
De som kom trea sjöng på riktigt men de som kom tvåa dansade till en hiphoplåt.
På skolavslutningen ska Alexander sjunga låten Angels med Robbie Williams, jag tycker jättemycket om den låten och jag har hört ganska många killar sjunga den.
Jag vill ju också jättegärna sjunga på skolavslutningen och jag hoppas att det får plats. Men än så länge så har jag faktiskt ingen bra låt på lager.
Vad skönt för Alexander att veta att han kommer in på Fryshuset dit han har sökt. Han fick preleminärt besked snabbt. Han blir den enda killen i klassen tillsammans med 19 tjejer.

Ibland undrar jag om jag har börjat bli glömsk för idag så glömde jag att det var semifinal av Eurovision song contest.
Min kompis berättade för mig att det hade gått bra för Charlotte men att hennes röst hade varit nära på att spricka på de högsta tonerna. Men jag håller såklart tummarna för att Charlotte går vidare till finalen. Men tyvärr så tror jag inte att hennes låt kommer att vinna, jag gillade Tusen och en natt mer.

Imorgon ska jag åka till en kompis, Kim, henne var det ett tag sen jag träffade. Jag sover där tills på lördag så imorgon ska vi titta på Talang och heja på Nadja haha, det ska i alla fall jag göra.
Bbx8 får jag inte glömma heller haha.
På lördag eftermiddag ska jag förmodligen åka till Adam för de har fest på kvällen. Då ska det komma några äldre dit. Adams familj bor ju i lägenhet och det är inte så stort där men de som kommer ska ändå sova där. De ska sova i Adams rum för han har en ganska bred säng.
Oj, nu berättade min kompis att det var en blind sångerska från Georgien som sjunger. Haha, oj, vad många synskadade man ser på tv helt plötsligt.

Igår var ju jag med i tidningen, länstidningen som kommer ut i området där jag bor och på några andra ställen runtomkring. Men vi glömde att köpa tidningen igår så jag får försöka att få tag på den på något annat sätt för jag hann inte ens läsa artikeln på något sätt ju.
Men en person berättade för mig att det hade stått där att mina kompisar kallar mig Vispen. Men hallå!!!!!! Jag heter ju Vispen, nästan i alla fall, när jag blir 18 år vill jag kolla om det går att byta namn till det, undrar om de kommer att tillåta det, de som bestämmer sådant alltså.
Men min ledsagare på rm sa hela tiden Elvira och jag störde mig, det var säkert därför som de på tidningen trodde att jag bara kallas så av mina kompisar.
Haha, på en bild i tidningen så hade jag legat på marken, det var under judon de hade tagit den bilden. Då hade mitt hår legat så det syntes jättebra tydligen. Läraren i förskoleklassen som jag pratade med idag frågade om någon hade brottat ner mig men så var det inte. Det var en övning som började med att man skulle ligga ner. Haha, hoppas att inte alla som ser mig tror att jag är svag nu, inte för att jag är stark menmen.

Efter matten idag så hade vi håltimme, idrotten var inställd. Då passade jag på att skriva klart brevet i spanska så nu är det äntligen färdigt, yes! På bilden gjorde jag klart min mobil och satte på de sista pärlorna. Den låter inte som jag hade förväntat mig men det gick inte att göra någonting åt det.
Jag hängde upp mobilen så att den hängde tillsammans med de andras målningar och annat som de hade gjort, några hade gjort figurer i gips också.
Efter det så började jag hålla på med lera, jag började att göra en hand, haha. Min assistent sa att det var andra som hade gjort det. Från början så hade jag tänkt göra någonting som man kanske kan använda, som till exempel en skål eller så ju men nu blev det en hand för skålar verkar lite svårt att göra om de ska se tillräckligt bra ut.
Efter bilden var det lunch, kyckling röda rosen kallades det.
På rasten var det en tjej som frågade ifall jag ville sitta och prata med några i kaffeterian, trevligt ju!
Jag lyssnade mest och några frågade mig saker.
På son så visades det film igen, det sista avsnittet av en sak, jag hängde inte riktigt med.

Men nu ska jag sluta skriva för jag har inte så mycket mer att säga. Men nu kanske jag inte skriver förrän på söndag för jag ska ju till Björn, min pappa i helgen sen när jag har varit hos Adam. Sedan måste jag plugga till soprovet på onsdag.

Det känns lite tråkigt att missa artistskolan imorgon i alla fall. Vi ska ju spela in låtar som sedan ska brännas på cd-skivor. Men alla kommer inte att hinna spela in imorgon och de låtar som jag ska köra på kommer inte att spelas in imorgon för de personerna kommer inte. En av dem är i Finland.
Men jag ska träffa Emma på tisdag och då ska vi spela in Stad i ljus och sedan gå igenom några frågor från provet. Jag svarade ju inte på alla och sen hade hon tydligen glömt att fråga mig några saker. Men Emma sa att jag inte behövde plugga till någonting. Det hade inte gått dåligt på provet sa Emma när jag frågade idag. Men det är ju bara en gång kvar av artistskolan sen efter imorgon innan jag slutar, det känns verkligen tråkigt. Sedan får jag kanske aldrig mer träffa de jag sjunger med eller Emma... Jag kommer att sakna artistskolan! Det är det bästa på fredagarna!

Godnatt /Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0