Igår åt jag kladdkaka!

Hej allihopa!

Nu kom jag hem för en stund sen. I fredags var jag ju hos min kompis Kim och sen så åkte jag till Adam igår.
De hade gäster och där åt vi kött, ris och mozarellaost och tomat, jättegott! Till efterrätt åt vi glass och hallson och lite senare så åt vi kladdkaka! Det var jättelängesen jag åt det senast!
Det var verkligen jättetråkigt att det gick dåligt för Charlotte Perelli igår ju! Jag har ingen koll på vilken plats hon kom på men ändå. Förut hade jag en känsla av att det faktiskt inte skulle gå så bra för henne och för en gångs skull så hade jag ju rätt haha. Men många sa ju att Charlotte var förhandstippad av många. Sverige blir tvugna att vara med i semifinal nästa år igen ju.
Men jag vet faktiskt inte vilket land jag tycker var bäst i lördags men det fanns faktiskt ganska många länder som jag tyckte var bra. Men jag gillade faktiskt inte Ukraina så mycket och inte Tyskland heller. Men Georgien och Norge var bra. Rysslands låt var helt okej men det var nog framträdandet som gjorde att de vann, de hade ju en skridskoåkare som var med på låten. Men han som sjöng för Ryssland sjöng ju för bara några år sen kommer jag ihåg.

Gästerna som var hos Adam sov över inatt och då sov de i Adams säng. Adam, jag och hans mamma sov i ett annat rum, hon klagade på oss för vi pratade så mycket när vi skulle sova haha.
På Talang i fredags så gick David som spelar piano och trollkarlen som höll på med kort vidare, han hette ju Set förresten. Jag vet inte vilka mer som kommer att vara med i finalen av Talang nästa fredag. Men jag hoppas att det blir någon mer som sjunger. Nadja var bra i fredags men juryn sa ju att hon hade valt fel låt men jag tyckte i alla fall inte att hon sjöng falskt. Bbx8 var inte lika bra som förra gången tycker jag.

Idag är det ju mors dag och jag har gett min mamma en chokladask, Adam köpte också en chokladask till sin mamma men inte en likadan som jag köpte.

Hos Kim var vi inne på youtube jättemycket och sjöng, jag och Kim la upp en video där vi sjunger Sonja Aldéns låt Här står jag. Det blev inte så bra menmen, det var roligt att sjunga i alla fall.
Jag sjöng in en annan låt med Sonja Aldén igår också men den tog jag bort för ljudet blev så dåligt.
Jag måste köpa en ny webbkamera med bättre bild och ljud för de flesta jag känner och jag har dåliga webbkameror.
I lördags så provade jag banankaka för första gången, det var gott!

Både imorgon och på tisdag så måste jag plugga till soprovet, åh, texten är jobbig och tråkig att läsa men det är tur att det är lov snart men det känns inte så.
Jag ska sova nu.
/Vispen
PS: Förresten så gjorde Adam en bra sak idag som var dagens goda järning för honom. På tunnelbanan idag så var det en som spelade gitarr och sjöng, han samlade in pengar.
Adam gav honom tjugo kronor, det var ju bra och mer än vad jag brukar ge till de som samlar in pengar på det sättet. Men jag gav inga pengar idag för jag hade inga haha. Men man vet ju inte vad de ska ha pengarna till, en del köper ju alkohol eller kanske droger men om man vet att den som samlar in pengarna ska köpa mat eller så är det ju en annan sak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0