En vanlig dag.

Hej!

Jag vill börja med att skriva att det känns jätteroligt att en del läser den här bloggen och kommenterar! Nu har jag fått sex kommentarer. Haha, en del av dem är lite skumma menmen.

Idag har jag inte alls gjort mycket, jag har bara tagit det lugnt eller nej förresten. Först hade jag det jobbigt i skolan och sen har jag pluggat en hel del.
Vi har spanskaläxa tills imorgon men spanska är i alla fall lite lättare än engelska.
På lunchrasten idag så haglade det ute, det hördes jättemycket där jag satt i klassrummet. Jag undrade först vad det var som lät men efter reasten så pratade vi lite om det på lektionen.
På sånglektionen sjöng jag till Natural woman, jag måste spela in den igen och lägga upp den på youtube, jag har den ju redan där men jag sjöng inte så bra när jag spelade in den.
Min sångpedagog sa i alla fall att det lät bra idag.
Till middag åt jag nudlar med kyckling, det var gott!
Imorgon har jag trummor igen, jag får förmodligen inte skaffa ett vanligt trumset hemma fastän jag kommer att ha mitt rum i källaren, jag stör mig!
Jag känner rätt många som har vanliga trumset och jag har testat flera digitala trumset och jag har inte fastnat för något av dem. Det känns konstigt att spela på dem! Sedan måste man ju lägga ner rätt mycket pengar på digitala trumset för att det ska vara bra ljud och så.
De jag känner som har vanligt trumset hemma får bara spela vid vissa tider.

En bra nyhet som faktiskt får mig att känna mig glad!!!!!
Min mamma ringde Kulturama idag eftersom de inte svarade när vi mailade. De sa att eftersom att jag ligger på andra reservplats så är det ganska stor chans att jag kommer in där!!!!!
Jag håller tummarna, eller alla fingrar förresten för att jag ska komma in där!
Men jag kommer nog inte att höja mina betyg nu, det behövs ju, jag kommer däremot kanske att sänka mig med fem poäng. Den där teknikuppgiften tror jag aldrig att jag klarar! Ingen jag känner kan hjälpa mig med det.

Men jag har faktiskt ingenting mer att skriva idag.
Hoppas att vädret blir bättre snart i alla fall, snön borde ju ha försvunnit för länge sen!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0