Bloggberoende!

Hej hej!

Idag har jag kommit på att jag nästan är beroende av att blogga! Jag kan bara inte gå och lägga mig utan att göra det haha. Men jag har ju precis börjat med det och jag kommer säkert att tröttna snart, jag är sådan.

Idag vaknade jag vid tio-tiden. Adam sov ju här och vi gick och la oss vid två inatt. Vi åt soppa till lunch som inte var så god. Vi blev inte mätta heller fastän det stod att det var tre potioner.
Efter lunchen satt vi mest vid datorn.
Min kompis Kim kom vid fem idag. De andra var ju i det nya huset, de höll på och köpa grejer till en vägg, de skulle bygga den.
De åt Mc donalds mat idag och vi åt någon fisk. Den var inte så god men den gick att äta. Vi blir i alla fall inte lika tjocka som dem haha.
Jag och Kim har mest sjungit lite låtar idag och filmat. Vi försökte lägga ut dem på youtube men det gick inte. En gång lyckades jgag lägga ut när jag sjöng Natural woman men sedan tog jag bort den för att det stod fel på den, jag råkade skriva ett W innan jag skrev Vispen. Det såg så konstigt ut haha.
Men förutom Natural woman så sjöng jag Bad. Kim sjöng Only hope och Walking on sunshine.
När de andra kom hem så åt vi lite mackor och drack Coca Cola och fanta.
Efter det satt vi lite i Lovisas rum och lyssnade på olika låtar. Jag sjöng in The rose också men den blev inte så bra tycker jag.
Men nu vill Kim att vi ska gå ner och dricka så då gör vi det.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0