Åh vad varmt det är!

Hej!

Den här dagen har bara varit tråkig, jag har nog alltid tyckt att söndagarna är den tråkigaste dagen på veckan oftast, i alla fall när det är skola dagen efter.
Idag har det varit otroligt varmt och jag har svettats jättemycket. Det är jobbigt att vara ute för att det känns för varmt.
Adam åkste hem klockan åtta idag eftersom att han skulle till kyrkan och minestrera. Jag kunde ha följt med honom men jag trodde att jag skulle vara med min kompis Josefin. Men när jag ringde henne senare idag så skulle hon åka och handla med sin mamma och sen skulle hon ringa mig men hon har inte ringt så jag tror inte vi gör någonting idag.
När vi hade lämnat Adam idag så åkte vi hem till min pappa igen och då gick jag och vilade en stund. Klockan elva gick jag upp och sen dess har jag bara haft tråkigt.
Björn körde mig och Lovisa hem till Nina för jag har ju dator här, det har jag inte där.
Jag har börjat fundera på teknikuppgiften. Den är svår men min lärare tycker ju att jag ska satsa på mvg och jag behöver höja mig mycket för att komma in på Kulturama.
Det är nog mer en dröm att göra det än verklighet för det är ju så många som höjer sig nu på de sista betygen.
Adam hade förresten haft det jättelyxigt idag. Efter kyrkan så gick han och hans familj till ett ställe som heter Sturekatten, adam åt en stor räksmörgås. Jag älskar räkor så jag blev jätteavundsjuk haha.
Sedan hade de gått till ett ställe där de hade billigt godis.
Jag åt lite kött och annat som blev kvar från igår när vi grillade. Det var god mat och jag blev verkligen mätt.
Björns flickvän var här i helgen och jag har pratat en del med henne, hon verkar trevlig.

Igår på Körslaget så vann Joakim, inte så kul tycker jag. Men varken han eller Brolle var någon av mina favoriter, jag hejade på Linda som åkte ut för två veckor sen.

Jag blev lite besviken i fredags när jag såg Talang. De som gick vidare var såklart duktiga och så men jag hade gärna velat se Sofia eller Sebastian sjunga i finalen.
Nästa vecka är jag på rm så då missar jag Talang, lite tråkigt men jag tror att någon kan spela in det åt mig.

Imorgon ska vi åka till Stockholm med skolan till de där tidningarna. På förmiddagen ska min klass gå i grupper och filma olika saker, bland annat så ska vi göra en reklamfilm om Stockholm på 30 sekunder tror jag. Sedan skulle det se ut som att någon blir överkörd i en scen, hoppas bara att det inte händer på riktigt för det vore ju lite tråkigt. Men det är tur att man kan göra så mycket saker på film.
Adam och jag ska kanske träffas imorgon kväll för jag är ju ändå i Stockholm då.
På torsdag är det Rix fm festival och det vill jag gärna gå och se. Sanna Nielsen är en av de som kommer dit och jag tycker att hon sjunger otroligt bra!!!!! Förra året var jag på Svenska favoriters konsert och då var hon med. Då sjöng hon en låt som jag inte kommer ihåg vad den heter men jag blev verkligen rörd. Sonja Alden skulle också komma dit men jag hann inte se henne för jag gick dit med Adams pappa som skulle bort senare samma dag. Adam fick feber just den dagen, det var så otur!
Jag fick veta av en kompis att hon fick en kram av Sonja och pratade med henne jättelänge, det skulle jag också vilja!

Nu ska jag göra någonting annat än att blogga för jag har ändå ingenting intressant att skriva. Det har jag i och för sig inte så ofta menmen.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0