16 dagar kvar

Hej!

Idag är det bara sexton dagar kvar tills jag får sommarlov, yes! Det är elva skoldagar och resten är helgdagar men de sista fyra dagarna blir nog mest att man ska städa och på måndagen så ska ju klassen åka på klassresa.
Nu är jag klar med det där brevet som jag ska öppna om tio år. Min svenskalärare har förresten gett mig ett omdöme till boken om mig själv som jag skrev förut, jag fick vg+ så det var roligt! Hon har förresten sagt att jag får maila henne också sen om jag vill!
Jag kan ju lägga ut en bit av det som jag skrev här på bloggen lite senare.
Idag har jag pluggat till soprovet imorgon men jag har inte lärt mig alla årtal och så. Sedan har jag lite problem med att komma ihåg vad som hände i vissa länder.
Idag har jag börjat packa ur saker ur mitt rum, en del har vi slängt, kläder och så som jag har använt tidigare. Men jag vill inte slänga mina gosedjur, jag är barnslig men jag har haft en del av dem sen jag var liten och de tar ju inte så stor plats. Därför ser jag ingen anledning till varför jag ska slänga dem nu.
En del dockor jag har haft sen jag var liten kommer jag också att behålla, jag vill nog ha kvar det mesta av mina saker.
Men jag kommer att sakna huset där jag bor nu, det finns en del nackdelar med att flytta också.
Jag skriver nog inte mer ikväll, det finns ändå ingenting att säga, jag känner mig helt tom på tankar just nu, jag tänker mest på samma saker hela tiden.
Men jag har ont i huvudet och fryser så jag ska nog sova, lite tidigare än vanligt, hoppas att jag slipper bli sjuk för det orkar jag inte!
/Vispen
PS: Idag berättade jag för studievägledaren på skolan att jag har kommit in på Kulturama, hon blev jätteglad och gav mig en kram!!!!! Det kändes roligt, sedan sa min matte-nolärare och en annan lärare grattis till mig för att jag hade kommit in där.
På engelskan så läste vi igenom lite av den där komedin vi såg igår och när vi såg den igen sen så förstod jag allting mycket bättre! Sedan översatte jag några meningar från svenska till engelska och det gick bättre än vad jag hade trott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0