Sommarlov?

Hej!

Nu sitter jag hemma i det nya huset som inte känns som mitt hem än. I bakgrunden kan jag höra hur Dannes barn och Adam sitter och spelar ett fotbollspel. Man fick med spelet när man köpte någon sorts flingor. Då kunde man väja på lite olika spel. Alla handlade om fotboll, bara för att det är em nu eller vad det är så verkar allting handla om fotboll. Jag hänger inte med alls men det beror mest på att jag faktiskt inte är intresserad, borde jag vara det? Sverige vann ju i alla fall för några dagar sedan, har inte koll på om de har spelat igen sen dess.

Johan och Edvin, dannes barn fyller 14 år idag, grattis! Dannes mamma har kommit för att vara med och fira dem.
Vi får se om jag och Adam åker hem till honom senare idag för han längtade hem lite. Om två dagar ska jag åka på läger, längtar! Det blir det första sommarlägret för mig!

Men det känns inte som sommarlov än, bara som någon helg kanske eller så. Men jag kommer nog att inse att det är lov snart. Det är exakt 70 dagar kvar tills jag börjar på Kulturama, jag ska börja räkna ner redan, det brukar jag göra varje sommar.
Förut har det alltid känts tråkigt att börja varje höst men nu längtar jag faktiskt lite. Men senare kommer jag kanske bara att ångra att jag längtade till gymnasiet för det är ju så sjukt mycket läxor och prov! Kommer jag att klara det? Tänk om jag blir tvungen att hoppa av gymnasiet eller att börja någon annanstans! Det får bara inte hända!
Men sommarlovet har faktiskt börjat rätt tråkigt, det är mest en massa kartonger här och det finns inte alls mycket att göra! Jag bor i alla fall lite närmare Stockholm nu. Men jag kan inte åka mellan mina föräldrar på samma sätt längre men det är ju bara att ta tåget men än så länge så hittar jag ingenstans själv, jag hittar bara lite i huset.

Undrar hur många jag kommer att träffa igen av de som gick eller går på Turingeskolan. Man har ju varit med samma människor så länge!
Hoppas att mina nya lärare på Kulturama kommer att vara bra. Men vissa av dem har man ju bara någon termin eller kanske ett år och då spelar det ju inte så stor roll om de nu skulle vara dåliga.

Nu vill Adam spela ett spel på min dator. Det går ut på att man ska salma pengar och sälja korvar haha.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Det är faktiskt inte så mycket läxor och prov. Det går i vågor, ibland är det inget att göra och ibland är det ganska mycket.. men första året är ganska lugnt, men det beror ju kanske på vad man väljer för linje.. men det går nog bra ska du se =)

2008-06-13 @ 16:33:56
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: vispen

ja, hoppas det.

2008-06-13 @ 23:18:07
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0