Jag kommer att sakna Adam!

Hej hej!

Idag har det inte alls hänt mycket, det är det som är lite tråkigt med sommarlov. När man går i skolan så gör man i alla fall någonting att göra men på sommaren så har jag rätt tråkigt varje år. I juni när sommarlovet precis har börjat så verkar de flesta ha tråkigt! Men en del av mina kompisar är bortresta eller är och träffar andra. Jag var i och för sig med Adam idag. För en stund sen så sa jag hejdå till honom, han åker ju till England på lördag. Jag har inte insett hur mycket jag kommer att sakna honom än! Men även om det ibland kan kännas skönt att slippa Adam ibland så saknar jag honom ändå på något sätt. Sedan känns det jobbigt när man inte kan prata med varandra. Han kommer att ladda sin mobil med lite pengar så att jag kan smsa ibland men varje gång jag skickar ett sms så kommer det kosta pengar för honom så jag kan inte göra det så ofta. Ringa är jättedyrt! Men Adam är inte borta så jättelänge i alla fall och nästa vecka åker jag ju till en kompis några dagar så då får jag annat att tänka på.
Men jag hoppas att Adam kanske köper någonting till mig i England. Jag tycker att det är roligt att samla på saker från andra länder. Jag har inte så mycket än för jag tror att en del slängdes när vi flyttade men jag vill börja samla igen! Förut samlade jag ju på godis och när jag vägde det innan jag slängde det så var det 37 kilo!

Idag fick jag en kommentar på youtube där en skrev att jag sjunger jättebra! Hon som skickade kommentaren skrev att hon tyckte att jag ska satsa på min sång! Jag blev jätteglad för det!

Jag har funderat på att gå och lägga mig ett tag men då kommer jag inte att kunna sova för jag gick upp rätt sent i morse. På fredag så åker jag förmodligen till en kompis som jag inte har träffat på ett tag.
Men jag har nog inget mer att skriva just nu.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

När vi var i London på klassresa förra året tänkte jag köpa massor souvenirer, men typiskt mig så skulle jag så klart hitta det billigaste stället och tänka på om jag skulle ha eller inte ha de.. så jag hann inte köpa någonting alls =P



Klart du ska satsa på sången! Du sjunger ju hur bra som helst! =)



Samla på godis? Alltså, slängde du 39kg godis??

Jag har inte varit utan godis sedan i november 2003 hehe =P jag har inte kvar det som jag hade då, men jag har haft godis sen dess.

2008-06-26 @ 07:29:52
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0