Inget prov!

Hej!

Idag på NOlektionen så fick vi ett prov på mer än 50 frågor och man kunde få ett antal poäng som jag inte kommer ihåg. Min assistent läste några frågor för mig men var sedan tvungen att passa klassen. Frågorna var rätt svåra, de första men sedan blev de mycket lättare tycker jag, jag klarade en hel del av dem. Min NOlärare kom tillbaka senare och då fick vi saft, bullar och kakor som hon hade bakat tror jag. Proven fick vi göra vad vi ville med, hon hade bara gett oss dem. Det var bara vi som trodde att det skulle bli prov.
Bullarna var jättegoda och kakorna var helt okej.
Men jag tror att alla blev förvånade när min lärare sa att hon hade skämtat med oss. En elev sa att han hade pluggat jättemycket igår men att det ändå inte hade gått så bra för honom.

Nu sitter jag vid datorn lite men jag ska gå och vila ett tag för inatt sov jag ju dåligt eftersom jag tänkte på provet som aldrig var.
Förut pratade jag med min musiklärare och imorgon ska jag sjunga in Stad i ljus. Jag har ju lyssnat mycket på låten som heter Friends forever och jag sa till min musiklärare att jag tyckte om den låten. Så jag kanske får sjunga den på skolavslutningen. Några andra tjejer vill hålla tal och så och kanske sjunga någonting. Men min musiklärare föreslog att de kunde köra på min låt i så fall så vi får se om det blir så. Det är nämligen ont om tid på skolavslutningen och den får helst inte vara mer än 45 minuter. Det kanske skulle passa med kör på min låt för på den vanliga låten så är det några som körar. Hoppas bara att det låter bra när de sjunger.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0