I Skåne

Hej hej!


Nu är jag i Skåne. Resan tog över fyra timmar plus att det var förseningar. Men nu när jag väl är framme så känns det bra. Jag åkte klockan 10.26 idag. Sedan satt jag på tåget och hade tråkigt, jag försökte sova men det gick inte, jag vet inte varför men det kändes kallt på tåget. Men det var bra för annars brukar jag alltid svettas och tycka att det känns hur varmt som helst!

På tåget så ringde min kompis lite och så pratade jag lite med min syrra men annars så hände det ingenting.

Klockan tre så kom jag äntligen fram till Malmö där min kompis och hans mamma hämtade mig. Vi åt lite på Burger king, jag tog en kycklingburgare som var jättekladdig. Jag fick torka mig efteråt, min kompis hamburgare var bättre, jag ångrar att jag inte tog den. Efter att ha ätit lite så åkte vi hem till min kompis och det tog lite mer än en timme. I den bilen så var det däremot jättevarmt! Vi hämtade min kompis lillebror på vägen, han är snart fyra år.

Min kompis har visat mig runt jättebra här och han är bra på att ledsaga fastän han också är helt blind.

Här så har vi ätit lite, vi åt biff med potatis, jättegott! Sedan har vi ätit tårta för min kompis pappa har fyllt år tror jag. Förut så hoppade vi studsmatta och nu så sitter min kompis och pratar i telefon. Jag har ingenting att göra så jag bloggar lite nu. Vi har också vilat en hel del för både jag och min kompis har varit trötta. På fredag måste jag åka lika långt som idag. Jag ser inte direkt fram emot det men nu så ska jag försöka att ha roligt i tre dagar! Alla är trevliga här och det här huset är lätt att hitta i.

Vi skulle ha spelat lite tv-spel nyss men spelet fungerade inte, störande!

Men nu ska jag sluta skriva. Hoppas att alla har haft en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Johan

Så bra att resan gick bra =)



När du hoppar studsmatta, har du skyddsnät då eller?

Jag har ju kunnat hoppa förut, men jag tror inte jag vågar hoppa utan nät längre..

2008-07-01 @ 00:30:13
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Okej, vad häftigt. Jag vet inte många blinda som har blogg. Har du varit det sen du föddes?

Jag är medlem på x antal sidor, men jag uppger inte i bloggen eller här på vilka sidor, för jag vill hålla bloggen och de andra internetsidorna isär. Jag har msn också, men där har jag mina närmaste vänner endast.

Jag håller på att läsa den sjätte Harry Potter-boken på engelska och sen väntar sjuan, också den på engelska. Ska försöka läsa ut dom innan skolan drar igång igen. Ha en bra dag!

2008-07-01 @ 10:12:14
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: JONNA!

sv; hihi okej :]

jadu svårt å säga, lite längre än axlarna :P

2008-07-01 @ 17:13:22
URL: http://joonnaak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0