Gårdagens inlägg

Hej!


När jag skriver det här så är det fredag. Min blogg håller på att flyttas så jag får lägga in det här inlägget senare.

Nu är jag med Adam och vi har varit hos Björn, min pappa innan. Hans flickvän var också där. Imorgon ska Björn åka iväg med sin motorcykel och träffa några i Norrköping tror jag det var. Björn kommer inte hem förrän sent på eftermiddagen imorgon. Därför ska jag och Adam sova hos Nina, min mamma inatt. Men både Nina och hennes pojkvän är i det nya huset dit jag flyttar på tisdag. Nu har vi nästan packat allting, mitt rum är väldigt tomt och det finns nästan bara kartonger här. När jag och Adam kom hit nyss så trodde jag nästan att Nina hade slängt en massa av mina saker. När vi letade efter dem så hittade vi ingenting. Men när jag ringde Nina så sa hon att det mesta ligger någonstans, hoppas det är så.

Idag åt vi jättegod middag, vi grillade kyckling och åt potatis till det. Sedan åt vi sallad med mozzarellaost. Imorgon ska vi grilla bananer för vi blev så mätta idag.

När vi var och handlade så fick jag en glass med tre kulor, himmelsk röra, after eight och banana spplit. Glass är så gott på sommaren, godare än godis!

Det är skönt att det har varit så varmt i år men ibland kan det till och med kännas jobbigt att vara i solen.


Igår var jag ju på studentfest hos min kusin, det var rätt roligt. Maten var jättegod och jag pratade med en massa människor. Min kusin fick jättemycket saker, mest smycken, blommor och pengar. Vi gav henne ett kort, blommor och pengar.


Nu tittar Adam på en massa filmer på youtube. Just nu tittar han på en kille som sökte till idol förra året men som inte gick vidare.


Men det är dags för mig att hitta på någonting annat nu.

/Vispen


Kommentarer
Postat av: adam

Vad roligt vi har.

2008-06-07 @ 13:11:31
URL: http://adamljunggren.blogg.s

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0