Det regnar

Hej!

Nu regnar det här och jag kom inte på någon rubrik. Nu är jag hos Nina igen, jag, Adam och min syrra åkte från Nykvarn för ett tag sen. Tåget var försenat och så körde det jättelångsamt för det var något fel så vi fick vänta ganska länge på bussen sen. Vi åkte till Ninas jobb, hon jobbar på fritids men hon ska snart börja jobba på syncentralen tror jag.
Vi fick vänta på Nina för vi har inga nycklar till det här huset än, det är väldigt irriterande ibland! Men när vi kom hit sen så var det redan några här som har varit här nästan hela dagen så vi störde oss!

Igårkväll så regnade det jättemycket och på natten så åskade det! Strömmen gick en liten stund men nu funkar allt igen, trevligt. Adam och min syrra blev jätterädda när de såg blixten igår, jag vet inte varför men jag blev faktiskt inte så rädd fastän det lät jättehögt, blixten var nog rätt nära vårt hus. Men inatt låg vi och pratade om en massa läskiga saker som har hänt oss tidigare, Adam hade varit med om mest tror jag.
Jag störde mig på Adam för han väckte mig jättetidigt i morse, eller det var egentligen min syrra som gjorde det för hennes mobil började ringa. Men sen började Adam prata med mig och jag blev jättearg på honom när han frågade om vi skulle gifta oss på skoj. Han brukar fråga det rätt ofta när jag är arg på honom för något. Adam brukar också fråga om vi ska ha sex hela tiden, det stör jag mig också på! Han kommer på så konstiga saker att säga! Jag och Adam bråkar rätt ofta men jag tycker inte att det gör så mycket för vi blir alltid sams igen även om det kan ta lite tid ibland.

Igår var jag jättetrött när jag skulle bädda sängen så jag tog bara ut någonting ur skåpet där lakan och annat fanns.
På morgonen så fick jag veta att jag har sovit på en bordsduk hela natten. Det var kanske lite skumt och den kändes lite konstig att sova på menmen.
Nu ska jag göra annat.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Hahaha, gött att slagga på en duk =P

2008-06-23 @ 18:17:36
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Haha det där med sex var rätt så kul....jag älsakr dej ska vi ha sex! haha

Jag blev faktisg jätte rädd haha men adam han e ju stor kille men han blev rädd endå:)



Jag hörde er prata om bordsduken igårkväl hahah det var också lite kul! aja puss

2008-06-23 @ 20:45:20

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0