Fjortistest

Hej!

Igårkväll så hände inte alls mycket, jag satt mest vid datorn. Jag var inne på myspace och bilddagboken. Adam spelade en massa spel på internet, poker och sånt. Det gick dåligt för honom. Men för Johan, Dannes barn, så gick det däremot bra. Idag så vaknade jag av en bra dröm, det är inte ofta som jag kommer ihåg vad jag har drömt om under natten men idag så gör jag det.
Efter att ha duschat så satte jag mig lite vid datorn för att titta om jag hade fått några mail. Ett från Nina, hon hade skrivit en inbjudan till inflyttningsfesten vi ska ha här. Den kommer att vara i augusti och det blir väl kanske trevligt.
Jag ska nog äta någonting snart för jag är lite hungrig. Senare idag så skulle alla kanske göra någonting, vi får se vad. Min lillasyster har inte kommit hem än fastän hon skulle komma hem imorse.

Jag gjorde ett fjortistest igår och där stod det att jag är 6,5% fjortis. Det är ju inte så mycket tycker jag. När jag gjorde ett test på hur vuxen jag är så stod det att jag är 75% vuxen. Jag vill inte bli vuxen, man måste ta en massa ansvar och hålla på. Det är många gånger som jag längtar tillbaka till när jag var yngre.
Hmm, jag tror inte att de där testerna stämmer såklart men ändå, det var lite roligt att göra när jag hade tråkigt.
Många har så olika åsikter om hur man är när man är fjortis, jag vet inte riktigt vad jag tror men många verkar tycka att det är negativt att vara det i alla fall. Hur tycker du att en fjortis är?
Det är tur att alla människor är olika, tänk hur tråkigt det skulle vara annars. Men många vill ju vara på ett visst sätt och försöker att vara det så mycket som möjligt. Jag har märkt att många är på ett visst sätt när de till exempel är i skolan eller när de träffar vissa människor. Men hemma är de helt förändrade. Men det är ju bra att kunna anpassa sig. Många säger att det är bra att vara sig själv och det håller jag med om. Även när man förädras och kanske försöker att vara som någon annan så är det ju ändå så att man har valt det. Då är man ju lite sig själv då också.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Anonym

mhm...jag tycker att en fjortis är "irriterande eftersom dom alltid måste vara perfekta och sånt.... men jag tycker inte att du är äns ett dugg fjortis aktig:)

hehe:)

Kolla in bloggen

2008-07-22 @ 16:09:51
Postat av: Ema

En fjortis är en patetisk person som tror att de är så mycket eldre än de är och sminkar sig fult och är allmänt misslyckade. Särskilt om de är stockholmare, för de är de fjårtisar coh det är faktiskt snäppet värre, ska du veta! :) hmm, ska nog skriva ett inlägg om sånt här själv..och Anda btw din blogg verkar ha försvunnit?

2008-07-22 @ 16:54:53
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: Johan

En fjortis är en person som tror att den är äldre än den egentligen är, tror att man är vuxen, übersminkar sig och tror att de är coola för att de dricker lättöl typ, eller något annat. Är oftast högljudda och ska synas och höras mest, röker för att de tycker att det är vuxet och coolt.

Ungefär.

Det måste ju inte vara så, men det är ju den bilden man har, i alla fall jag =P



Var gjorde du de där testen?

2008-07-22 @ 18:59:16
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: RonjaR

Ja vispen, var gjorde du de där testen? Lät som något jag skulle kunna ha roligt med. Var de på svenska eller engelska?

Johans beskrivning av en fjortis tyckte jag var helt ok.

2008-07-22 @ 21:22:31
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0