Stan idag

Hej!

Nu ska jag berätta lite om idag. Till frukost så åt jag en och en halv macka med briost. Det är min favoritost! Efter frukosten så satt jag lite vid datorn och skrev in dagens fråga, tack för alla som har svarat. Magnum och twister verkar vara de glassar som flest personer tycker om.
Björn fortsatte att bygga lite på Lovisas rum, vi ska ju sätta upp en vägg och en dörr. Rummet är färdigt snart tror jag.
Klockan tre så skulle vi äntligen åka till stan, eller till Södertälje. Det är inte direkt stan eftersom att det är så litet men det blir lätt att man kallar det så. Innan vi satte oss i bilen så skulle Björn ta in hönorna i hönshuset, Lovisa sa att det såg jätteroligt ut när hönorna sprang till Björn.
Först så åkte vi till centrum för att ta ut pengar åt mig. Jag har ett konstigt kort som bara tillåter mig att ta ut pengar på vissa ställen. Jag tror att jag har någon form av ungdomdskort från Swed bank. När jag försöker att ta ut pengar från något annat ställe än just i centrum så kommer kortet ut precis när jag har slagit in koden. Jag har testat att ta ut pengar från andra automater hur många gånger som helst och det blir så varje gång. Men när jag blir 18 år så ska jag byta kort och snart så ska jag skaffa ett kort för långtidsparande.
Det finns ju en knapp på en del uttagsautomater som det står tal på eller något liknande. Men det är nästan aldrig som jag har sett att det fungerar. En gång så har jag hört en automat där talet fungerade. Varför finns det en sådan knapp om talet ändå nästan aldrig fungerar?
Det gick i alla fall bra att ta ut pengar. Nu ska jag fortsätta att skriva och ni som inte har slutat att läsa kan ju fortsätta att göra det en stund till.
Efter centrum så åkte vi till en bensinmack för att hämta Lovisas kompis. Vi passade också på att tanka lite. I Södertälje gick Lovisa och hennes kompis till Tom tits. Björn, Maria och jag gick för att äta, det blev kebab. Eftersom att jag inte var så hungrig så tog jag en kebab med bröd, Maria tog en kebabtallrik och Björn tog en kebabrulle. Vi beställde en pomes frites också men vi fick två.
Efter lunchen så var klockan ungefär fyra. Vi gick in i några olika affärer för att köpa presenter till Adam, Rakel och Mickis. Tyvärr så hittade vi faktiskt inte alls mycket. Jag hittade en ganska tråkig sak till Rakel som jag köpte. Jag vet att hon inte läser min blogg men hennes kompisar gör det så jag vill vara på den säkra sidan och säger inte vad jag köpte till henne.
Till Adam så köpte jag bland annat haribonappar som jag vet att han älskar. Det är ju en dålig artonårspresent men det är ju bättre än ingenting. Sen så kan ju inte jag hjälpa att Adam har det mesta heller? Imorgon så ska vi åka förbi teknikmagasinet, det är en av Adams favoritaffärer och där hoppas jag att jag hittar någonting som passar honom.
Adam ringde förresten från en telefonkiosk idag för att berätta att pengarna på hans mobil är slut. Det betyder att vi inte kan höras mer innan han kommer hem, lite tråkigt menmen. Han är med sina föräldrar nu tror jag, han skulle vara med dem från eftermiddagen till kvällen. Undrar vad han får för fint av dem. Han kommer i alla fall att få tillgång till ett konto där han har jättemycket pengar. Han har ett till konto också med ännu mer pengar på, det kanske inte är så bra att skriva exakt hur mycket han har men det är över 100000 i alla fall. Tänk att vissa har mycket pengar!
Vi tittade också lite på sovsäckar idag men de flesta var väldigt dyra så vi köpte ingen. Hoppas att man kan ta med sig lakan till lägret imorgon.
Björn köpte en soda stream vilket jag tyckte var ganska onödigt. Jag skulle hellre vilja att vi sparar pengar så att vi kan göra någonting tillsammans istället för att vi ska dricka en massa läsk och bli tjockare.

Det har inte hänt mycket mer för mig idag, ikväll så ska jag packa det sista. Jag kanske skriver hejdå antingen ikväll eller imorgon på morgonen.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: felicia

hoppas du haft en trevlig tisdag :)

2008-07-08 @ 19:37:20
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: M a m m a . J e s s i c a

Hejsan!

Allt bra?

Ursäkta för reklamen men har en designutlottning, den kan ju vara värd att kolla på i alla fall? Färgen får du välja själv, exemplet är i blått! http://jyees89.blogg.se/2008/july/bloggutlottning.html

2008-07-08 @ 19:40:21
URL: http://jyees89.blogg.se/
Postat av: Du e UTMAND!!

Fem sakersom finns på min Att göra lista idag:



1: Duscha.



2: Ut o gå lång promenad med voffe



3: Fixa cigg :S



4: Prata med mitt lilla troll saknar



5: SOVA!!



Vad Gjorde du för 10 år sedan? Hmm, för 10år sen.. vet knappt vad jag gjorde igår asg Då var jag iaf 22år o bodde utanför Kalmar. Tror till o med det var då jag var med i bilolyckan..



Ställen jag bott på: Bergkvara, Emmaboda, Bergkvara (igen), Torsås, Tingsryd (Hensmåla), Konga, Hässleholm, Ängelholm, Bergkvara (ännu en gång), Linköping o Karlshamn..



Fem saker jag skulle göra om jag var biljonär!



1: Betala alla mina skulder.



2: Köpa ett hus till mig o Bellen



3: Ge mina syskon o mamma 1 miljon var :)



4: Bjuda nåra av mina vänner på en resa (med respektive)



5: Spara pengar till Bellen som hon kan få när hon blir stor. :)



Jag utmanar i min tur: Detta blir svårt.. Ni får själva bestämma om ni vill ta utmaningen.. Meddela isf detta som kommentar..



2008-07-08 @ 20:42:41
URL: http://metrobloggen.se/flodiz
Postat av: sabinakjellhard

gud du kan verkligen skriva mycket i din blogg :D ha en bra dag

2008-07-09 @ 12:33:55
URL: http://somsabina.webblogg.se/
Postat av: Johan

Talet på automaterna funkar faktiskt här i stan.



Har du testat och trycka på tal-knappen innan du sätter i kortet? Det har du säkert gjort.. hehe, men det brukar funka

2008-07-10 @ 22:35:46
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0