Ska titta lite på tv snart

Hej!

Nu har jag och Adam äntligen kommit till Huddinge igen. Taxin var beställd till 21.10 och den var lite sen. När taxin äntligen kom så fick vi veta att den inte hade någon gps, det var väldigt irriterande. Det brukar högst ta en halvtimme att åka från Adam till mig men idag så tog det en timme. Vi fick stanna många gånger och fråga människor om vägen men det var många som inte hittade så bra och sa fel. Ibland så stör jag mig på färdtjänstbilar, det var i alla fall bra att Adam var med för utan honom så hade det känts ännu tråkigare att åka runt så länge.

Igår så var det ju fest hos Adam, de kom till slut, lite mer än en timme sena var dem. Först så drack vi lite, Adam var den enda av oss ungdomar som drack vin för ingen annan av oss är över arton år. Jag vill inte börja dricka alkohol när jag blir arton år tror jag. Men Adam sa att han tycker att det känns roligt att dricka nu för att han får göra det, det är inte alltid så gott tycker han.
Till middag igår så åt vi först avokado med räkor, jag fick Adams räkor. Sedan så åt vi kött med ris, i köttet så var det mozarellaost och tomat. Sist så åt vi glass med mango och vinbär och frukt och prinsesstårta.
De satt mest och tittade på film igår, bland annat Stockholm live. Det var inte så jätteroligt tyckte jag men ändå. De åkte hem vid tolvtiden.

Idag så har jag inte gjort mycket, tagit det lugnt. Jag och Adam var ute och spelade lite fotboll också på eftermiddagen.
Men nu ska jag gå och titta på tv med Adam. Hoppas att alla andra har haft en bra dag.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Då skulle du ha sett taxin ut till Ågesta förra året. Tror du de hittade? Inte. Inte i början i alla fall. Senare under året började de hitta och på Fjärrbussterminalen var det en taxigubbe som alltid sa att han visste var jag skulle hehe, det var lite kul =P



Fint folk kommer sent vetdu =P



Man ska inte dricka bara för att man får, det ska ju vara gott.. tycker jag.



Men räkor är ju inte gott ;P

2008-07-21 @ 00:00:55
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Vispen

Jag älskar skaldjur! Jag skulle nog inte klara mig utan det.

2008-07-21 @ 20:36:12
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0