Ny vecka igen

Hej!

Nu har en ny vecka börjat, det är ju bra och dåligt på samma gång. Alnön, lägret jag ska på börjar inte förrän på söndag och inte på lördag som jag trodde. På lägret så får jag träffa många kompisar som bor på olika ställen i hela Sverige.
Jag och Adam kom hem från Huddinge centrum nyss. Adam ville åka dit, vet inte riktigt varför men vi hade ändå ingenting annat att göra. Vi gick mest runt i affärer, teknikmagasinet, game och en mataffär. På Mc donalds så köpte jag chocolate dream som är en ny glass för i sommar, den var jättegod! Adam köpte en soleroglass med mango och pationsfrukt, den var också hur god som helst.
Adam lagade förresten jättegod lunch idag, han har blivit mycket bättre på att laga mat sen han började hotell och restauranglinjen på gymnasiet.
Idag så skulle vi äta Mc donaldsmat till middag fick jag veta nyss, Nina ringde och sa det. Ni skulle bli rädda om ni såg hur mycket tjockare jag har blivit i sommar, ni som känner mig kanske knappt skulle känna igen mig om ni såg mig nu. I höst ska jag börja träna, det behövs verkligen.
Lovisa skrev till mig på msn förut och sa att hon skulle åka till Maria, Björns flickvän. Sen kommer hon hem imorgon för då ska vi kanske göra någonting. Vi ska förmodligen gå och äta någonstans och efter det kanske gå och titta på några som ska sjunga i Kungsträdgården, det är inga kända men ändå.
Jag kanske skriver mer ikväll, kommer inte på något intresant att skriva just nu.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: sandra

hehe, ja glass är ju gott:) läs gärna min nya blogg:)

2008-07-21 @ 19:16:39
URL: http://blindstyyre.webblogg.se/
Postat av: Ema

Roligt med Alnön, vilka kommer dit då? Hoppas inte för många snälla människor, bjebb, missar ju allt det roliga!

2008-07-22 @ 09:21:11
URL: http://hopelosthead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0