Mamma mia

Hej!

Igår fyllde ju Adams mamma år så då var jag och såg Mamma mia, jag visste inte att vi skulle göra det innan men det var jätteroligt när jag fick veta det. Filmen var jättebra och de sjöng väldigt bra. filmen slutade bra också, jag trodde inte att den skulle sluta så.
Efter att vi hade varit på bio så gick vi på en restaurang. Där åt jag räkor med grönsaker och ris.
På restaurangen så träffade jag en kompis som jag inte har träffat på länge, vi träffades på olika läger förut. Hon ska få barn om två veckor, det är ju roligt.
Igårkväll så åt vi tårta som var jättegod, det var frukttårta och det är nog min favorit.
Nina och dem har pratat om att vi skulle åka kryssning till Finland någon gång men det fanns tydligen inte så många resor och den enda som fanns var när jag är på läger. Jag tycker att det är dåligt om de åker när jag är borta! Jag och Adam kunde inte följa med på Gröna lund idag för Adam har inte så mycket pengar och jag tycker att det är tråkigt utan honom. Sedan så är det roligare att åka dit när mina kusiner Elsa och Mathilda följer med tycker jag.
Men det känns tråkigt att jag inte får följa med till Finland för jag tycker om att åka utomlands men jag hoppas att vi åker någon annan gång istället.
Nu håller Adam på att koppla in en digitalbox till tv-n. De har skaffat nya kanaler. Adams pappa var och lånade talböcker till oss idag som vi kanske ska läsa någon gång, några av dem verkade bra. Idag har exakt halva sommarlovet gått, om 36 dagar så börjar jag gymnasiet! Okej, jag har bara haft lov i 35 dagar men sista dagen på sommarlovet brukar ändå vara tråkig, det brukar inte alls hända mycket.
Lovisa smsade mig idag och sa att hon tyckte att Kvasten var rolig att åka, det tycker inte jag för jag tycker att den går så långsamt. Jag tycker bäst om att vara på Liseberg för där finns det fler saker att åka och så är Balder hur rolig som helst! Men jag hörde att det hade varit en olycka där för några dagar sedan och att några hade blivit skadade. Förra året hände det ju också någonting på Liseberg så det känns ju lite läskigt att åka dit ibland kanske.
Jag får se om jag åker hem idag eller imorgon, jag måste i alla fall hämta nya rena kläder.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

2008-07-18 @ 00:44:02
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Johan

Mm, Balder är kul =) och Kanonen och Uppsvinget.. det finns många roliga, men det var ju lite läskigt det där som hände med Rainbow...

2008-07-18 @ 00:44:30
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0