Lite om igår.

Hej!

Jag glömde ju att berätta om igår! Vi var i Taxinge och fikade. Det tog ungefär tio minuter med bil för oss att åka dit.
När vi kom fram så såg vi att det var någon grej med hundrar, det var hur många hundar som helst! Innan vi gick in på fiket så gick vi förbi lite olika djur. Det fanns får, kaniner och grisar. Lovisa ville titta lite.
På fiket så var det rätt många människor och vi fick stå i kö i kanske tio minuter. Det fanns ganska många olika tårtor men jag bestämde mig till slut för att ta en chokladtårta. Det var mycket grädde på de flesta av tårtorna och det tycker inte jag om så mycket, jag mår illa av för mycket grädde.
Vi fikade utomhus i ett tält. Min tårtbit var inte så stor men man blev ändå väldigt mätt av den. Jag åt en liten bit av en morotskaka också men den var inte lika god som de brukar vara tycker jag.
Många verkar tycka att fikat på Taxinge är hur bra som helst men jag kan tyvärr inte säga att det var så speciellt precis.
När vi skulle gå så hade jag råkat spilla lite av min tårta på stolen och jag råkade sätta mig i den. Vi försökte att torka bort tårtan från byxorna och vi fick bort det mesta. Men det syntes ändå en del och Lovisa sa att det såg ut lite som att jag hade bajsat på mig. Det var inte så kul. Som tur var så hängde mitt hår för fläcken ganska bra. Ibland kan det vara bra att ha långt hår!
Efter att vi hade fikat så ville Lovisa bada och det låg ett bad ungefär 200 meter från fiket. Innan Björn och Lovisa badade så gungade vi gungbräda. Jag och Lovisa satt på ena sidan och Björn satt på den andra, vi vägde lika mycket när Björn lutade sig framåt och när vi lutade oss bakåt. Vi tog kort på det.
Eftersom att det var kallt igår så nöjde jag mig med att stå på stranden när de andra badade. Björn och Maria badade benen och Lovisa var den enda som doppade sig.
Jag lyssnade lite på musik som några på stranden hade med sig. Jag är inte säker på vilket land de var ifrån men de pratade ett språk som liknade spanska. Jag förstod faktiskt lite av vad de pratade om.
Efter badet så åkte vi förbi affären för att köpa insektsmedel. Jag följde inte med in med tanke på mina byxor.
Till middag igår så åt vi vokad mat, kyckling, nudlar och grönsaker.

Idag så har det inte alls hänt mycket, jag har mest suttit vid datorn. Nu krånglar den inte lika mycket som imorse i alla fall. Lovisa har varit ute och hoppat studsmatta idag fastän det spöregnade ute. "Jag kom mycket högre upp" sa hon. När hon hoppade på ryggen och gjorde någon grej så var hon nära på att flyga av studsmattan. Jag tycker inte om vår studsmatta så mycket eftersom att det inte finns nät på den men det ska vi köpa snart tror jag.

Min kompis Emma fyller 14 år idag, Grattis! Läs gärna hennes blogg:
Http://hopelosthead.blogg.se
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Rebecka

hej vilken gullig blogg du har. va, är du blind på allvar? stackars dig. < 3



Klart jag svarar på din kommentar, jag svarar alla som skriver till mig :) Vad gör du för något?

Min design är färdig nu, den blev ljusrosa med lite fjärilar och blommor, jag gillar den jättemycket :)

2008-07-07 @ 16:40:02
URL: http://rebeckamarianneandersson.blogg.se/
Postat av: Sessan

Vad har du för drömmar och mål som du vill bli i livet. Favorityrke?



Puss & kram <3

2008-07-07 @ 17:04:21
URL: http://mikasha.blogg.se/
Postat av: N I C O L E

ja det gör jag ibland :)

2008-07-07 @ 20:00:42
URL: http://kiwiz.blogg.se/
Postat av: Angelica

Svar: Hej. Jag brukar inte göra det men.

Hoppas du haft en bra dag! :)

Kram.

2008-07-07 @ 20:01:07
URL: http://angos.blogg.se/
Postat av: Ema

Åh men nu ble jag glad..jag nämndes ju, jag äger! ;) och ja hon är blind på allvar. det är jag också :)

2008-07-07 @ 22:45:02
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: RonjaR

Jag är också blind!

Jag kom faktiskt ihåg att skicka en födelsedagsprecent till Emma, jag är duktig. Gott med fika, det kanske jag får på flygplatsen.

2008-07-08 @ 10:59:32
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: Johan

And me too, I'm also blind haha ;P

2008-07-10 @ 23:05:28
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0