Ja!

Hej!

Jag passar på att blogga igen nu när jag ändå är hemma. Innan så har jag ju varit hos Adam och där tycker jag inte om att vara inne på datorn. Det är jobbigt att skriva på svenska med en engelsk talsyntes och min engelska är ju dålig så jag kan inte använda mig av det språket tyvärr, inte så bra i alla fall.
Sen jag skrev sist så har jag läst bloggar, ätit middag och pratat med familjen. Nu chattar jag med en kompis så har varit i Bosnien i flera månader, det är verkligen roligt att äntligen få höra något från honom igen. Han berättade att vissa pratar med honom som om han vore mycket yngre. Jag har också varit med om det, det är så jobbigt! Vissa verkar tro att jag inte förstår vad de säger eller att jag inte kan göra vissa saker bara för att jag är blind. Men sen när de märker att jag kan göra någon liten småsak så tror de plötsligt att jag är bättre än vad jag egentligen är och att jag plötsligt är jättebra på allt, det är så jobbigt!

Anledningen till att jag skrev ja som rubrik i det här inlägget är för att vi nästan har bestämt att vi ska åka kryssning till Finland från den femte till sjunde september. Jag får följa med och dessutom så kanske Adam också kan. De andra skulle förmodligen hitta på någonting annat nästa helg eftersom att jag så gärna vill följa med till Finland. Jag är så glad för det! Jag bara älskar båtarna! Att först få äta jättemycket och att sen gå och titta på när de sjunger, det brukar alltid vara några som sjunger i barer på kvällarna plus att det är karaoke. Jag brukar sjunga då, det kanske är lite skumt att göra det men jag älskar ju att sjunga!

I veckan så har vi pratat om att kanske göra någonting någon dag men än så länge så har vi inte kommit på vad. Vad finns det för roliga ställen i eller nära Stockholm?
På torsdag så kommer några av Dannes kompisar hit, de bor i Japan. Undrar om de kan svenska, de kanske har bott i Sverige tidigare, jag har ingen koll.

Jag har hittat flera som bloggar som gick i nian på min skola förut och andra som gick på Turingeskolan. Det känns roligt för då kan jag ju läsa vad de gör och hur det går för dem. Många av dem skriver mycket bättre än jag, mina meningar när jag skriver är ju inte alltid de bästa. Men jag skriver ju mest för mig själv och för att få skriva av mig.

Nu ska jag ringa Adam och fråga om han har lust att följa med i september. Vi måste nämligen beställa tre hytter i så fall. Danne ville sova själv med Nina sa han medan det inte spelade någon roll för Nina var hon sov. Hon kunde sova var som helst sa hon. Jag sa att det inte spelade så stor roll för mig var jag sov men att jag gärna vill sova med Adam i så fall. Danne tyckte att jag och Adam skulle få vara ifred på kryssningen så därför beställer vi tre hytter. Lovisa, Johan och Edvin får sova i den tredje hytten.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: sofia

Hejhej,

Aa jo det är nog jag. Eller vi har gått i samma skola i alla fall.

Jag vet inte hur länge jag har spelat.. Sen 5.an kanske!?

Hm, jo det är lite skumt, men ingen dog i alla fall.

2008-07-19 @ 12:31:54
URL: http://myllers.blogg.se/
Postat av: sofia

Jag vet inte...

2008-07-19 @ 16:57:06
URL: http://myllers.blogg.se/
Postat av: Johan

Det har jag också varit med om. Folk tror att man inte kan eller fattar något för att man inte ser, men det är väl bara okunskap..



Gött att åka på kryssning =) jag och en kompis åkte lyxkryssning förra sommaren, bodde i en av de finaste sviterna på båten =)

2008-07-19 @ 19:03:26
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0