25 dagar

Hej!

Idag har jag haft sommarlov i 25 dagar, det känns rätt länge men ändå inte. Idag har jag itne hunnit göra mycket, jag har ätit frukost, duschat och suttit vid datorn och stört mig. Mitt jwas fungerar inte som det ska och msn startar inte så jag kan inte logga in där. Men jag ska försöka att fixa det på något sätt.
Igår så satt jag uppe ganska länge och chattade, jag gick och la mig någon gång runt två. Det gick lättare att sova inatt för man hörde nästan inga insekter. Igår så köpte vi insektsmedel och sprutade in det i väggen.

Jag pratade med Adam igår, han ringde. Han hade varit med på någon fest och där hade de bjudit honom på öl och vodka och så. Men han hade inte druckit så mycket sa han men det vet man ju aldrig. Imorgon så fyller han 18 och på onsdag skulle han med på någon mer fest. Det är tur att inte jag är med där.
Några kompisar ville prata med mig igår men jag orkade aldrig hämta telefonen och så pratade Lovisa. Jag får ringa dem idag istället.
Det finns inte mycket att skriva eller att göra idag. Jag och Lovisa kanske ska göra någonting senare för hon ville det. Men vädret är dåligt här, det regnar. Det här blir nog en väldigt seg dag.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Mariama

jag har ingen aning, jag vann designen:)



2008-07-07 @ 14:54:56
URL: http://thatismyname.blogg.se/
Postat av: Jen

Nu är jag tillbaka med min blogg igen!

allt bra?

Ha en bra dag!

2008-07-07 @ 15:10:51
URL: http://www.metrobloggen.se/JenniferLindberg
Postat av: Malin

ah sommarlov.. vill ja också ha :/



sv: jobbar på ett äldreboende, som vårdbiträde..

2008-07-07 @ 15:28:05
URL: http://malinsh.blogg.se/
Postat av: RonjaR

Det regnade hos oss också. Mm, igår var det segt.

2008-07-08 @ 11:05:47
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0