Träffat Alice, Robin B och Kevin

Hej!

Nu kom jag hem för en stund sen, jag var i Nykvarn och såg tre av idolerna. Irre körde oss till centrum, vi kom dit runt elvatiden, idolerna skulle inte sjunga förrän halv tolv men det var bra att vi var där i god tid. Men när vi kom dit var det inte alls många som var där, Lovisa träffade i alal fall en som gick i hennes klass förut och som gick på samma artistskola som jag, hon slutade också där i våras. Det var ju lite trevligt att träffa henne, vi stod och frös medan vi väntade på att klockan skulle bli halv tolv. Klockan elva var det någon äldre man som pratade lite om vad som skulle hända på scenen, sedan kom det någon annan från biblioteket och pratade plus en till äldre man. Det verkade förresten som om det var många som var yngre än jag som var i centrum idag. Det var en massa äldre människor också men inte många i min ålder verkade det som. Innan halv tolv kom Tora och Freja också, Maria pratade också med oss ett tag. De spelade idolskivan i bakgrunden, bland annat Loulous låt, jag älskar Loulous röst.

När klockan äntligen var halv tolv började Robin med att sjunga Mercy, ljudet var lite konstigt i början och det förstörde ju lite men ändå. Robin sjöng bäst idag tycker jag. Många tjejer verkar tycka att han är snygg, Lovisas kompis stod och sa att hon höll på att svimma, eller liknande saker i alla fall. Robin skrev i hennes panna sen. Den där äldre mannen ställde några frågor till Robin om hur han skulle fira nyår och vad han planerade i framtiden. Alice fick samma frågor och både Robin och Alice skulle fira nyår hemma. Alice sjöng efter Robin, These words, hon gjorde inte låten lika bra som när hon var med i tv tycker jag men det var bra som vanligt. Kevin sjöng vinnarlåten och jag tycker att han gjorde den bra. I Globen sjöng han ju lite fel på den andra refrängen men idag sjöng han rätt. Efter att de hade sjungit signierade dem Kevins singel och skrev autografer. Idolskivan hade tydligen varit svår att få tag på, eller det var någonting med skivbolaget. Vi kom långt bak i kön, man fick inte ta kort tillsammans med idolerna men ändå tog det väldigt lång tid. Kön gick jättelångsamt framåt och jag frös jättemycket om fötterna, tårna känns fortfarande lite skumt. Jag hade ganska varma stövlar på mig men det hjälpte inte, jag frös i alla fall ingen annanstans. Man gick uppför en trappa och några meter längre fram gick man in i ett rum där idolerna satt. Kevin verkade gladast och socialast men jag hörde Alice skratta precis när jag kom in. Jag köpte Kevins singel för tjugo kronor. Kevin var den första som satt när jag gick fram, han sa hej, hur är det och jag svarade att det var bra och han sa att han också mådde bra. Sedan sa han tack för att du kom och lite sådant. Kevin lät lika trevlig som alltid. Efter Kevin kom Alice, hon sa hej och lät väldigt glad. Men jag sa ingenting annat till henne men hon skrev kram till mig på singeln. Jag vet inte om hon kände igen mig men kanske. Robin satt sist och han sa hej och hejdå. Han lät ganska trött och jag tycker att han hade väldigt mörk röst. Jag pratade med Lovisa medan Robin skrev på singeln och jag råkade titta åt Robins håll och därför tyckte säkert Robin att det var lite skumt och han kanske trodde att jag pratade med honom men ändå. Sedan gick jag ut ur rummet igen, Lovisa föjde bara med mig men hon köpte ingen singel. Lovisas kompis tog kort med Lovisas kamera men bilderna blev inte jättebra. En städerska från Turingeskolan sa hej till mig idag, det var trevligt. Men förutom det pratade jag inte med någon jag har träffat tidigare.
Nu ska jag sluta blogga. Det var trevligt idag i alla fall. Om jag inte skriver senare skriver jag gott nytt år nu!
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0