Tisdag, Herkules

Hej!

Igår var ju Lovisa och jag på stan. Det var inte precis stan förresten men det fanns olika affärer i alla fall. Vi cyklade dit och det blåste ganska mycket ute men några seende sa ändå att det var en fin dag. Det var svårt att komma på vad vi skulle köpa men till slut gick vi in i en djuraffär och köpte julklapp både till min pappa och min farmor. Efter det cyklade vi hem igen.

Igårkväll var det ett jättebra program klockan åtta på SVT ett! Det handlade nämligen om Sanna Nielsen! Ellen i min klass skrev till mig på msn precis innan programmet började och jag blev så glad för det! Programmet handlade om Sanna och de visade några gånger då hon har uppträtt och så fick hon svara på olika frågor. Sanna verkade trevlig som vanligt. Jag bara älskar Sannas röst, Sanna, Sonja och Shirley är bäst! Jag hade känslor flera timmar efter att ha sett programmet igår! Tänk om ingen hade talat om för mig att programmet skulle vara, då hade jag missat det.

Igårkväll pratade jag med en kompis på msn som jag inte har pratat med på över ett år, det var trevligt! Jag hade svårt att sova inatt men det var ju inget nytt.
På kultur och idéhistorian fick jag veta att mina svar på alla frågor inte hade kommit fram, jag fick lite panik. Jag testade att maila allting igen men det verkade inte fungera, nu har jag mailat min lärares privata e-postadrsss och nu borde det ju inte vara några problem hoppas jag. På lektionen skulle vi se den tecknade filmen Herkules. Klassen fick rösta om vi ville titta på Herkules eller på filmen vi såg förra veckan. Till och med jag röstade på Herkules, hellre än tecknad svensktalande film än en film på engelska där jag inte förstår någonting. Jag hann inte se klart filmen eftersom min taxi kom och hämtade mig direkt efter lektionen. Man skulle försöka att koppla ihop filmen med verkligheten men jag tycker att det var svårt. Men jag får väl kanske hyra filmen och se slutet hemma, det var svårt att förstå allt som hände när det gick snabbt men jag lärde mig att känna igen en del röster. Herkules hade precis hunnit träffa en tjej som han blev kär i. Men tjejen var med honom bara för att bli fri eller något, Hades hade lovat henne att bli fri om hon gjorde så att Herkules kom till honom. Herkules skulle slåss mot Hades men jag hann inte se hur det gick.

Efter att ha kommit hem har jag mest suttit framför datorn. Det var skönt med en kort skoldag men imorgon går jag nästan lika länge som jag brukar göra på onsdagar. Hoppas att vi gör något roligt på idrotten. Matteproven får vi tillbaka, jag hoppas att jag fick vg men det är inte säkert eftersom jag kan ha slarvat när jag skulle redovisa hur jag tänkte på vissa tal. När jag var tvungen att skriva om hela provet var jag inte speciellt glad och därför tänkte jag inte direkt när jag skrev provet för andra gången.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: ronja

sv: jag skriver mina avsnitt i julkalendern själv. Och nej, jag har aldrig varit med om en omfattande brand på grund av ett luciatåg, et hittade jag på liksom alla andra julkalenderavsnitt.

2008-12-16 @ 18:33:50
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: Sharon

Herkules är en underbar film. Visserligen sticker den av ganska grovt från den grekiska mytologin på många punkter, men vafan. Det är Disney.

2008-12-16 @ 19:53:43
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0