Söndag, halva lovet har gått

Hej!

Igår hann jag inte blogga eftersom de stängde av internet här. Men därför skriver jag lite nu på morgonen istället, eller förmiddagen, eller det kanske är eftermiddag förresten, vet inte när man säger att förmiddagen är slut.
Halva lovet har i alla fall gått nu, det känns inte direkt roligt men jag får njuta extra mycket nu innan lovet är slut. Sedan ska det bli roligt att träffa alla klasskompisar igen:D
Igår följde jag med Adam och hans föräldrar för att handla kläder, jag funderade verkligen på att stanna hemma med tanke på hur tråkigt jag tycker att det är med kläder. Adam fick mig i alla fall att följa med till slut. Men när vi väl stod där i en affär med en massa dyra märkeskläder ångrade jag mig verkligen. Det var i och för sig rea och man kunde se att många kläder redan hade sålts när vi kom dit men de kläder som fanns i affären kostade ändå oftast femhundra kronor eller mer. Sedan hade jag inga pengar med mig, Irre har ju sagt att jag ska få handla kläder för fyrahundra kronor men det blir någon annan dag och pengarna jag fick från Danne tog jag inte med mig. Men det var ändå lika bra, jag handlar hellre kläder där det är lite billigare. Adams föräldrar gav mig i alla fall en tröja i julklapp. Tröjan var svart och haknappar hade knappar som känns roliga att knäppa. Adam har liknande men större knappar på sin kockrock. Jag blev i alla fall glad över tröjan. Nina gav Adam ett knivset med fem knivar som man använder till olika saker. Vi gick hem från Liljeholmen igår, det var ganska skönt att gå tycker jag men det är mycket roligare att träna.
Igårkväll tittade Adam på film och eftersom de stängde av internet lyssnade jag på musik istället. Jag sjöng bland annat till några låtar med Sonja Aldén och Daniel Powters låt Bad day. Bad day sjöng jag ju jättemycket i våras då jag sökte till alla gymnasium. Det var flera som sa till mig att låten passade min röst men jag vet inte riktigt själv vad jag tycker. Men sen valde jag den låten eftersom jag inte kom på någon annan. Jag kommer fortfarande ihåg hur nervös jag var när jag sökte till alla gymnasium men det kändes ändå helt okej efteråt. Tur att jag kom in någonstans. Jag tycker att det är bra att man får extra poäng när man söker till exempel musik, teater, bild och dans. De som inte har särskilt bra vanliga betyg kanske är jättebra på just det de vill göra. Det är också bra att man blir intervjuad och att lärarna får en uppfattning om varför man vill gå den inriktningen man har valt och vilka erfarenheter man har. Jag tror att det gick sämst för mig på intervjun när jag sökte till alla gymnasium eftersom jag inte är särskilt bra på att prata. Jag kan ju prata men när jag blir nervös pratar jag ganska fort och många vuxna säger att det kan vara svårt att höra vad jag säger ibland. Däremot brukar de flesta i min ålder höra vad jag säger.
En dålig sak med att man får extra poäng när man söker till estet-program är kanske att många är väldigt nervösa och vissa kanske känner väldigt stor press om de vet att de får särskilda poäng när de till exempel ska sjunga.
Nu ska jag i alla fall gå och duscha.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: jojje

hej vispen det är johanna från skellefteå. jag har en ny blogg och länkade till dig där hoppas det var okej

kram

2008-12-28 @ 15:39:22
URL: http://minrottweiler.blogg.se/
Postat av: Johan

13:38, då är det eftermiddag :P



500kr är inte så dyrt för kläder.. tycker jag =)



SV: Nja, julmat är ingen hitt, men Kalle måste man definitivt se! =)



Vi bestämde att man skulle köpa någonting för ca 100kr till spelet. De flesta hade bara en sak, men hade man flera ingick dem i samma paket, så alla fick ju ett paket var. Man behöver ju inte ha för 100kr, det kan man ju bestämma innan vad man tycker blir bäst.



God jul och gott nytt år du med! =)

2008-12-28 @ 18:33:53
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0