Onsdag, matteprov

Hej!

Igårkväll tog jag det bara lugnt. Jag fick ont i huvudet, tog en tablett och somnade ganska tidigt men vaknade igen av att Lovisa ringde. Efter det kunde jag inte somna om på flera timmar, det var jobbigt men ändå. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli två. Jag har håltimme som vanligt men en halvtimme kortare den här gången eftersom mötet om datorkunskapen kommer att vara klockan två. Efter mötet ska jag åka hem och sedan ska vi åka till Norrköping för att se julshowen, längtar! Adam har förresten fått Idolbiljetterna nu och jag känner mig lite lugnare, man kan ju inte vara hundra procent säker på att vi åker till Globen på fredag, det finns en massa saker som skulle kunna hända samma dag. Därför ska jag inte ta ut glädjen i förskott.

Jag kom i tid till idrotten idag vilket kändes bra. Däremot var vi bara nio av tretiotvå personer och det gjorde att vi inte kunde göra en av de obligatoriska uppgifterna för kursen. Vi skulle ha varit i grupper och skapat en egen dans men istället fick vi dansade foxtrot istället. Det hade jag aldrig gjort tidigare men det var lätt och gick ganska bra. Killarna jag dansade med var mycket längre än jag och jag fick ha armen jättelångt upp när jag lade den på killens axel.

Matteprovet gick snabbare än vanligt. Det var bara åtta frågor och jag kunde göra sex av dem. Man fick ungefär femtio minuter på sig att skriva provet, jag blev klar näst sist men ändå. Precis när jag hade sparat provet blev det något fel och jag kunde inte hitta det igen. Jag är helt säker på att jag tryckte på knappen spara. Men det enda som fanns kvar var provet utan svar, jag var alltså tvungen att skriva om allt. Det var inte roligt men det tog inte särskilt lång tid. Jag får vara glad över att det inte var något större arbete som försvann.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Men nej! Vad surt att allting försvann.. det har jag inte varit med om, inte i skolan, men privat..

2008-12-15 @ 22:42:16
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0