Min födelsedag

Hej!

Nina sa att hon tror att hon har läst att jag föddes klockan åtta på morgonen eller något liknande, en ganska tråkig tid att födas på ju, jag som är så morgontrött. Undrar varför jag ville komma ut ur magen så tidigt och inte ville sova längre. Dagen har varit ganska tråkig faktiskt, eller inte rolig i alla fall. Nu lyssnar jag på Sonja Aldén. Dagen är snart slut och den har rullat på som alla andra dagar. Vi hade bara vanliga tråkiga lektioner, kören gick väl som vanligt, jag kan min ensemblelåt ganska bra och de som spelar instrument är duktiga. Ellen bjöd mig på lunch i alla fall, jättesnällt ju! Jag får göra det efter att hon har fyllt år eller köpa någonting till henne men det är jobbigt att köpa saker till andra som de ändå inte blir glada över, då kan man ju göra något roligt istället.
Middag åt vi på Bambo palace där man äter kinesisk mat, det var gott och ganska trevligt. Irre, min farmor, var med också och av henne fick jag femhundra kronor och en tröja. Min mormor Lia kunde inte vara med eftersom hon var förkyld, det var jättesynd. Det var alltså Irre, Adam, Johan, Edvin, Nina, Lovisa och jag idag. Efter middagen åkte vi hem igen och jag öppnade mina presenter, det var mest tråkiga kläder.
Den roligaste presenten var lugnt biljetterna till Idolfinalen som Adam gav mig. Adam gav mig en aks med chokladhjärtan också. Av Nina fick jag bara kläder och av Danne fick jag pengar att handla kläder för, av Lovisa fick jag en mössa som Nina hade köpt som var väldigt skum. Jag fick förresten flera mössor, den bästa var av mina kusiner Elsa och Mathilda. På en tröja var det en bild på ett par hörlurar och så var det en konstig tröja. Lia gav mig också femhundra kronor så jag fick alltså tusen kronor, det var ju trevligt. Men annars är det tråkigt att bara få kläder och inte få någon rolig sak. Okej, då slipper jag gå och handla de där tråkiga kläderna själv. Lia gav mig ett par tofflor också men de måste jag byta för de satt jättekonstigt. De där byxorna jag köpte för länge sen är borta, vi hittar dem inte men de dyker väl upp. Men ärligt talat var den här dagen inte så rolig som födelsedagar annars brukar vara, julen är lite rolig i alla fall men inte när man har skilda föräldrar. Då blir den såklart tråkigare, vem tycker inte det? Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Klockan är över elva och den här dagen är slut om mindre än en timme kan man säga. Tisdag imorgon, ser inte fram emot det alls, bara kultur och idéhistoria och sen en jättelång håltimme. Mattias gav mig förresten en skiva med Celine Dion, den blev jag väldigt glad över.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Grattis igen då! =)



Kläder är inget vidare att få, då vill jag hellre ha presentkort. Alla andra, speciellt mamma, tycker inte att jag ska ha såna kläder jag har. Hon tycker jag ska ha skjortor, rutigt och randigt, gröna, bruna tröjor.. tycker inte alls det är snyggt, men hon köper det i alla fall, totalt onödigt..

2008-12-09 @ 19:33:30
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0