Måndag, ska snart plugga

Hej!

En ny vecka har börjat, idag är det tjugotre dagar kvar till julafton, fjorton skoldagar kvar och arton dagar kvar tills jag får jullov. Det känns väldigt trevligt att kunna räkna ner. Däremot har jag en massa saker att göra innan lovet äntligen börjar, om det nu gör det. Ikväll ska jag plugga på ensemblelåten, kanske lite engelska och börja på samhällskunskapen, idag måste jag hitta en nyhet men jag får ju hjälp med det och då borde det ju gå.

Dagen började med engelska, då bestämde vi ämnen som vi ska debattera om, jag ska vara moderator och hålla i en diskusion som kommer att handla om gay marrages. Nu upptäckte jag nyss att dokumentet som Mattias har kopierat in i word inte går att läsa, störande att han har kopierat det konstigt. Hemsidan som det fanns information på gick inte bra att läsa för mig. Jag får be honom om hjälp med det imorgon igen då. Man ska läsa om ämnet man ska prata om, jag måste prata med de som ska vara för och emot ämnet och det får jag göra någon dag. Min kära argumenterande uppsats måste jag bestämma vad jag ska skriva om tills på tosdag. Efter torsdagslektionen ska den vara klar.

Ensemblen var okej men jag har inte lärt mig Paint it black än, den ska jag träna på ikväll. Jag längtar tills det är över och jag har sjungit den.
På lunchen var jag med Ellen, hon smsade mycket med Magdalena. Efter det var det kör, vi sjöng Bella note och Jul jul strålande jul med en annan melodi än den vanliga. Altstämman var ganska svår men det gick till slut. Jag fick veta att det blir luciatåg som vi kommer att få se, kören som jag är med i ska sjunga Bella noet, det kommer nog inte att låta jättevackert menmen.
Matten gick ganska bra förutom att jag fick räkna om ett och samma tal minst tio gånger innan det blev rätt. Nu har jag i alla fall två lektioner på mig att pluga till statistikprovet.
På kontaktlärarmötet fick vi lyssna på en julsång och efter det slutade jag. Ola skulle skriva in att jag ska vara ledig två lektioner nästa onsdag, yes! Nu ska jag börja plugga, inte roligt men när man har pluggat en stund känner man sig faktiskt riktigt duktig.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: En läsare

Oj vad långa innlägg du skriver. Kan du inte skriva i ett inlägg hur du orkar? TACK!

2008-12-01 @ 18:28:30
Postat av: Johan

Det svåraste är ju att komma igång med det.. men sen när man väl har kommit igång så är det inga problem..

2008-12-07 @ 01:11:43
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0