Måndag, ledig

Hej!

Både Adam och jag hade jättesvårt att somna inatt. Vi låg och pratade ett tag och kände oss skumma, jag hade en skum känsla i magen i alla fall. Sedan gick vi upp och drack lite innan vi till slut somnade, jag vaknade flera gånger under natten och var vaken när väckarklockan ringde. Efter att Adam hade åkt till sin praoplats skulle jag åka taxi hem. Jag beställde en taxi som skulle komma tio över nio. Adams pappa hjälpte mig att gå ner till taxin, jag kan gå ner själv men jag fick hjälp att se när taxin kom. Taxibilarna brukar ställa sig på baksidan av huset hela tiden. Men taxin var jättesen, när jag fick tag på resegarantin efter att ha stått i kö i nästan en halvtimme skickade de en ny taxi som kom ganska snart. Men taxin var en timme och tjugo minuter sen idag, inte alls roligt menmen. Det är kallt ute men ingen snö här i Stockholm. Hoppas att det är snö under juldagarna för det gör att jag får julkänslor.
Efter att ha kommit hem sov jag i några timmar tills Ellen ringde. Vi skulle ha handlat julklappar idag men det blev inte av eftersom jag har svårt att ta mig till Stockholm där hon var när det inte finns någon adress. Jag störde mig men det fanns inte mycket att göra, på torsdag ska i alla fall Ellen, Magdalena och jag handla julklappar och då åker Ellen och jag direkt från skolan.
Det var jätteskönt att jag var ledig idag för nu har jag sovit ut ordentligt och bara tagit det lugnt. Om en stund ska Lovisa och jag åka ner och handla en julklapp till Björn. Lovisa ville göra det idag och jag följer med eftersom jag ändå inte har mycket annat att göra. Att handla är inte roligt men julklappar är okej. Egentligen är julklappar jobbigt för ibland får man saker som man inte alls vill ha och personen som har köpt dem kanske har ansträngt sig jättemycket för att hitta just den julklappen. Förra året köpte jag till exempel julklappar till några som inte ens använde det jag köpte. Därför känns det otroligt onödigt att anstränga sig mycket. Man slösar ju bort en massa pengar om det man köper ändå inte används. I jul hoppas jag att jag får någonting som jag önskar mig för på min födelsedag fick jag ju mest kläder. Även om det är bra att ha skulle jag velat ha någon sak också. Men jag fick ju julskivan två dagar senare och den blev jag jätteglad över! Celine Dions skiva har jag inte hunnit lyssna speciellt mycket på än men det kommer jag nog att göra mer efter jul. Nu är det nästan bara julmusik som gäller för mig. Men i jul har jag bland annat önskat mig en mikrofon till datorn och ett program som man kan spela in med. Det kostar ju en del men det skulle verkligen vara roligt att få. Pengar är ju också alltid roligt, jag sparar en del och använder det till att åka på konserter och liknande. Min mamma berättade förresten att hon har hittat ett ställe i England dit jag kanske kan åka på språkresa till i sommar. Det skulle faktiskt vara roligt för jag är jättedålig på att prata engelska, om jag åkte dit i två veckor eller något kanske det skulle hjälpa. Någonting borde jag ju i alla fall lära mig.
Nu ska vi snart åka.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Du kan ladda ner något gratisprogram från nätet som du kan spela in på.. men betalprogrammen är ju bättre så klart..

2008-12-15 @ 21:05:11
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: ida

hejhej vispen! saknar dig hörde att det gick jätte bra på konserten! tänkte bara berätta att här i jämtland har vi 20 minusgrader och ca en meter snö :!!! kram ida

2008-12-15 @ 21:14:10

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0