Lördag, Lucia

Hej!

Idag är det Lucia, Adam och jag ska äta lussebullar ikväll. Vi hittade ingen alkoholfri glögg vilket jag störde mig på. Glögg med alkohol är inte alls gott, jag har smakat det en gång och den var stark och konstig. Senare ska jag lyssna på Luca och julsånger för att få Lucia och julkänslor!

Det var hur bra som helst igår! Adam och jag stressade ganska mycket och när vi kom fram till Globen var det jättelång kö! Men när Globen väl öppnade gick kön jättesnabbt och jag kom in efter att ha stått en halvtimme i regnet. Inne på Globen gick vi runt i lite mer än en timme medan vi väntade på att Idol skulle börja. Jag tyckte om stämningen när jag gick därinne, det var stort och de sa att det var fjorton tusen som var där igår. Idol har ju olika sponsorer och de delade ut olika saker igår. Adam och jag fick bland annat Idol t-shirt, spegel, mössor, godis och nyckelband. Allt var gratis och det säger man ju inte nej till.
I pauserna av Idol igår sjöng Robin E, Johan, Anna och Robin B, det var synd att man aldrig såg alla nio idoler som har åkt ut sjunga tillsammans, det har de ju gjort alla andra år, i alla fall tror jag det. I en av pauserna spelade vi in en del saker som skulle synas senare i programmet, allt man ser är alltså inte live även om man tror det. El Divo som sjöng innan vinnaren skulle presenteras sjöng bra men jag tycker att det hade varit roligare om någon som var mer känd hade kommit igår. Förra året var ju Kelly Clarksson där. Det var otroligt spännande innan den sista pausen, när man väntade medan reklamen var blev jag nervös för Alice och Kevins skull. Jag hade trott att Kevin skulle vinna och det gjorde han ju också. Kevin gjorde vinnarlåten jättebra tycker jag! Alice sjöng sin andra låt bäst! Jag träffade ingen av idolerna igår även om Adam såg några av dem, han orkade inte trängas bland en massa andra och därför åker jag kanske med någon annan nästa år, jag trängs gärna.

Imorgon ska jag kanske åka till min farmor och efter det åka på Uss julfest, längtar dit! Någon julklapp har jag inte hunnit köpa än och det måste jag göra imorgon. Om man tar med sig en julklapp som kostar runt femtio kronor får man en julklapp av någon annan. Det är roligt för då känner man julstämning.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag är avundsjuk. Du såg finalen och du ska på julfest med snälla folcs. sorg

2008-12-13 @ 23:10:36
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: sarah

ja!! vad kul att du var på idol jag skulle oxå vilja vara där :P:P

2008-12-14 @ 10:20:20
Postat av: Johan

Alkoglögg är visst gott =)



Måste ha varit ganska coolt ändå, att se Idolfinalen =)

2008-12-15 @ 21:28:18
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0