Kort om dagen

Hej!

Det här inlägget kommer nog att bli det kortaste i hela bloggen. Men det måste ju finnas korta inlägg också. I duschen sjöng jag en massa låtar som jag fick på hjärnan, bland annat Celine Dions låt Power of love. Men Adam kom efter en stund och ville också duscha och då orkade jag inte stå kvar i duschen och trängas om vattnet haha. Istället klädde jag på mig och satte mig en stund vid datorn. Bilddagboken är nog den sida som jag är mest aktiv på just nu, det är roligt att titta på andras bilder när de har skrivit under bilderna. Jag lägger inte upp bilder särskilt ofta och när jag väl gör det är det ändå inte många som kommenterar menmen. Adam har också suttit mycket vid datorn idag, han har spelat ett datorspel som kallas Need for speed hela dagen. Man kör bil och ska vinna olika tävlingar och komma vidare. Det gick väldigt bra för Adam idag, igår förlorade han hela tiden.
Klockan sex kom en av grannarna hit. Efter att som vanligt ha suttit i vardagsrummet och pratat en stund åt vi middag. Jag åt lax och sill, de andra åt också det men de åt kött till huvudrätt. Till efterrätt åt vi glass med olika bär, blåbär, hallon och vinbär tror jag att det var. Sedan åt vi ost och fruktkaka och några drack ett sorts örte. Det var trevligt att grannen kom på middag tycker jag, det är inte alltid roligt att sitta med och höra vad de pratar om men det blir ändå trevlig stämning.
Adam sitter och tittar på en film medan jag skriver det här. Nyss lyssnade jag på julskivan med Sanna, Sonja och Shirley. Jag drömde förresten om dem inatt, att jag var på en av deras konserter.
Nu ska jag sluta skriva, det här inlägget blev inte jättekort som jag trodde. Godnatt från mig!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Vet du vilket Need for speed han körde? Det var bra länge sedan jag körde det..

2008-12-29 @ 18:31:44
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0