Godnatt!

Hej!

Efter att ha sjungit lite sen jag skrev senast åt jag middag, lax med potatis. Efter middagen åt Adam och jag lite av julgodiset som han gjorde förut och lite av en chokladkaka. Jag vet att det inte är nyttigt men jag äter hellre onyttigt och lever något år kortare än att inte äta det jag känner för. Sedan dricker jag ju inte alkohol eller röker. Igår vid middagen diskuterade vi lite om Adam och jag vill bli betraktade som barn eller inte, jag vill det. Jag vill inte inse att jag snart är vuxen och jag kommer att vara mig själv och vara omogen väldigt länge till. Jag trivs fortfarande med det och jag orkar inte försöka att spela äldre än vad jag känner mig. Senare i livet kommer jag ju säkert ändå att vara vuxen i en massa år innan jag dör. Att skriva tycker jag är mycket lättare än att prata. Jag skriver inte alltid jättebra men jag tycker om att göra det. Berättelser och att skriva beskrivande och allt sådant är svårt tycker jag. Men jag tycker att det är lätt att uttrycka mina åsikter eftersom jag inte behöver avbryta någon, jag bara skriver vad jag tycker och känner. Sedan är jag ibland blyg när jag ska prata med nya människor men när jag skriver blir det mycket enklare.

Färdtjänsten kom i tid och det var en bra chaufför. Han spelade Rix fm vilket är en väldigt bra kanal tycker jag, däremot var det inte jättebra låtar men ändå. Jag ringde till Irre, min farmor, och taxichauffören hittade direkt efter att ha fått en vägbeskrivning. Björn är tydligen på någon femtioårsfest idag men Lovisa och jag klarar oss plus att Irre finns i huset bredvid. Efter att jag kom hit terrade Lovisa mig lite som vanligt. Vi blir drabbade av varandra väldigt ofta och ibland stör jag mig på henne. Men vi bråkar i alla fall inte särskilt ofta, bara terrar varandra. För en stund sen var vi inne hos Irre och åt bullar och drack te. Sedan åt jag ris med apelsin som var väldigt gott. OM en stund ska jag gå och lägga mig, imorgon måste jag gå upp runt niotiden redan. Nykvarn firar tio år och tre av idolerna kommer, Kevin, Alice och Robin. Jag ser mest fram emot att höra Alice sjunga. Eller jag vet förresten inte om alla kommer att sjunga men de kommer att signiera idolskivan som jag inte har än. Förut hade jag inte tänkt att köpa den men eftersom Alice kommer imorgon tror jag att jag ska göra det. Alice och jag har skrivit till varandra en del och därför skulle det vara roligt att säga hej till henne tycker jag. Sedan såg Alice mig på Rytmus, ett gymnasium som jag sökte till. Jag har nog aldrig varit lika nervös någon gång som när jag sökte dit, inte konstigt att jag bara kom på reservplats, jag har nog aldrig sjungit sämre. Roligt var det i alla fall och lärarna verkade hur bra som helst. Jag gick i alla fall vidare när jag sökte dit och det var ju inte alla som gjorde det.
Godnatt, jag skriver mer imorgon.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0