Fredag, jullov!

Hej!

Nu har jag äntligen jullov men det har jag inte insett än! Om nitton dagar vid den här tiden har jag håltimme igen men det orkar jag inte tänka på just nu. Nästa termin börjar i alla fall med idrott vilket känns som en ganska bra start.
Julavslutningen på Kulturama var helt okej men jag tycker nästan mer om julavslutningarna i min förra skola. Idag samlades i alla fall alla gymnasiets elever i multihallen klockan elva. Rektorn började med att säga välkommen och allt sådant och efter det spelade några från storbandet saxofon. De var duktiga och jag tyckte särskilt mycket om när de spelade låten När det lider mot jul. Efter att de hade spelat minns jag inte riktigt vad som hände men vi tittade i alla fall på filmen Schackpojken som jag såg när jag precis hade börjat på Kulturama. Jag vet inte riktigt varför de visade filmen men det var lite roligt. Rektorn höll ett tal som vanligt där han pratade om att gymnasieprogrammen kommer att ändras 2011. Sen önskade rektorn god jul och gott nytt år. Två av lärarna på Kulturama spelade piano och sjöng, de var duktiga. Det var min mattelärare som spelade och en svenska och religionslärare som sjöng, jag har bara träffat honom en gång och det var då vi höll på med olika uppfinningar i början av terminen. Två elever som går tredje året på gymnasiet pratade om sitt projektarbete och behövde några som kunde vara med i en talangjakt. De sa att det skulle vara en tävling mellan tre gymnasieskolor, Fryshuset, Rytmus och Kulturama. Innan julavslutningen var slut spelade storbandet igen, de var bra men jag tycker inte att det är särskilt roligt att bara lyssna på när människor spelar, det är roligare när någon sjunger också.
Efter julavslutningen fick man jullov direkt, det var inte som i grundskolan då man samlades i ett klassrum efteråt. Jag hann säga god jul till några lärare och prata med några i klassen. Ellen gav mig sin julklapp, undrar vad jag får av henne.
Senare ikväll åker jag till Björn, vi får se om Adam följer med också.
Men nu har jag jullov i alla fall, det känns hur bra som helst!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: ronja

sv: skulle gärna ringa dig, men har inte något av dina telefonnummer.

2008-12-19 @ 15:34:18
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: ronja

sv: jag har aldrig, aldrig, lyssnanu, aldrig, haft något seriöst, aldrig haft någon pojkvän som jag vart kär i. Bardia är den enda jag varit tillsammans med och det gjorde jag för att jag var så irriterad på honom att jag ville såra honom. Sen till nästa gång vispen, jag tycker inte om när du skriver sånt där i min blogg, jag försöker nämligen hemlighålla för synskadevärlden att detta inträffat. Bardia örstör dock titt som tätt detta för mig,det är nog hans typ av hemnd.

Jag får julklapp av min assistent och sommarpresent. Altså, på sommaravslutningen.

2008-12-20 @ 14:20:21
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0