Fredag, bra datorkunskap

Hej!

Inlägget jag skrev igårkväll var nog lite jobbigt att läsa. Jag orkade inte rätta min stavfel plus att jag skrev dåligt menmen, när jag bloggar orkar jag inte anstränga mig.
Idag började jag ju inte förrän klockan ett, innan det pratade jag med Nina om skolan. Datorkunskapen var ovanligt bra idag, det var den bästa lektionen hittills. De andra skulle göra visitkort i publisher men jag behövde inte göra det eftersom läraren förstod att det inte var någon mening för mig att sitta med det. Jag hade förresten inte samma lärare som vanligt utan det var en lärare på hela klassen idag. Istället för att jobba med publisher fick jag designa min källkritiska uppgift. Läraren förklarade bra och jag förstod precis, läraren hade tid att hjälpa mig med arbetet under en stor del av lektionen och det var ju jättebra. Jag är alltså klart med uppgiften som jag annars hade behövt göra hemma eftersom jag är borta på onsdag, sen tror jag inte att jag hade hunnit få den hälpen om alla andra samtidigt hade behövt hjälp. Efter att jag kom hem har jag ätit en smörgås och nu sitter jag här framför datorn. Senare ikväll åker jag till Björn och sen ska jag se Idol. Undrar vem som åker ut ikväll, jag tror tyvärr det blir Alice eller Robin. Nu ska jag läsa mina mail och efter det ska jag lyssna på intervjun jag gjorde med Sanna Nielsen. Den har lagts ut på obojs hemsida.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Jag ska lyssna på din intervju.. =)



Du får läsa min blogg och kolla länkarna jag har i översta inlägget ;) det är från när vi var nere i Göteborg, kan vara kul att läsa =)

2008-12-07 @ 00:56:42
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0