Ungdomsmottagningen

Hej!

Jag orkade inte skriva mer igår för jag kände mig lite trött då. Men idag så ska jag göra ett försök att skriva lite. Vi ska äta snart så det här inlägget blir ganska kort.
Igår så kände jag bara att det är så mycket som händer på en gång just nu, ibland så känns det som att jag bara vill ge upp!
Men jag sa till en av mina kompisar att jag älskade personen igår och det är första gången som jag säger till en kompis att jag älskar den.

Imorse så vaknade jag vid elvatiden men jag låg och tänkte till tolv ungefär. Då gick jag upp för att ringa en som jobbar på syncentralen för att prata med henne om morgondagen. Men hon svarade inte så jag fick ringa till Nina som pratade med henne på syncentralen, hon ringde upp mig senare idag. Men hon ville ingenting speciellt, bara fråga om det var något särskilt som jag ville göra imorgon. Men jag sa att jag inte riktigt vet, en till från en annan syncentral ska tydligen också vara med imorgon, det är hon som sköter om datorer och så. Hon som ringde idag ansvarar för att lära människor att hitta och så.

Efter att ha pratat lite med henne från syncentralen så var det väldigt bråttom. Jag skulle nämligen åka till ungdomsmottagningen och jag hade en tid att passa. Ingen hittade till ungdomsmottagningen och det kom vi på ungefär en kvart innan vi skulle åka, datorn krånglade så det tog lång tid att hitta en karta på internet.
Vi trodde att bussen skulle gå 13.48 men när vi väl var framme vid busstationen så visade det sig att bussen gick tio minuter senare, vintertidtabellen har börjat gälla.

När vi kom fram till Huddinge centrum så fick vi gå en bit men det var inte så långt till ungdomsmottagningen. Jag fick gå in direkt, Adam och Lovisa väntade utanför.
Det tog inte alls lång tid att få ett recept på minipiller utskrivet. Hon som jobbade på ungdomsmottagnigen som jag fick prata med hette Christina tror jag. Christina var väldigt trevlig. Hon frågade lite om hur det har gått för mig att äta minipiller och om min mens. Jag fick testa mitt blodtryck och efter det så fick jag receptet. Jag tog också fyra kondomer, förpackningarna såg lite roliga ut, inte som vanligt, eller jag hade inte sett sådana förut i alla fall. De var runda och inte avlånga. Kondomerna luktade gott, godis och det var lite roligt ju. Jag har fått kondomer tidigare som ska smaka jordgubb men det gör dem inte tycker jag. Jag hade över trettio kondomer innan vi flyttade men de slängdes tyvärr. Det var lite tråkigt för jag hade jättemånga olika sorter och kondomerna gick inte ut förrän 2011. Sorry för att jag pratade så mycket om kondomer där men jag tycker att det är lite roligt. Vi fyllde en kondom med vatten i skolan en gång. Jag kommer inte ihåg hur mycket som rymdes i den men jag har hört att en kondom ska rymma tio liter.
Det var i alla fall bra att jag fick ett recept på ett år idag för då slipper jag att ha mens så ofta och så får jag inte så ont i magen varje måndag. Innan jag åt minipiller så var jag tvungen att gå hem från skolan varje gång jag fick mens, det var inte alls roligt.

Efter att ha varit på ungdomsmottagningen så gick vi förbi Ica där Adam köpte en cider som innehöll 2,25% alkohol. Jag vill aldrig dricka alkohol! Jag har nästan bara hört negativa saker om att dricka. Det enda positiva med det är att vissa dricker för att de tycker att det är gott.
Vi gick förbi Lindex och där så köpte jag två bh-ar. De var faktiskt bekvämare än vad jag trodde att de skulle vara.
Sedan så gick vi till HM där Lovisa letade efter smink men hon köpte ingenting. Men på JC så köpte Lovisa lite kläder.
Vi gick förbi en tobaksaffär där Lovisa och jag köpte varsin glass, Adam köpte oboy som var jättegod!

Jag har chattat med några idag som har börjat på Rytmus och alla säger att det har varit fantastiskt! Tänk om jag också hade kommit in där! Jag vill också kunna sjunga jättebra!
Min förra assistent Tini har tydligen träffat Mathias idag och visat honom lite olika saker, hur man ska göra och så, jag vet inte riktigt vad hon har gjort men Mathias skrev till Nina att han har lärt sig mycket i alla fall.
Vi får se hur det går på mötet imorgon och hur mycket vi hinner prata om och göra.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

När jag gick i Stockholm jöt vi gips i kondomer =P



Men det är klart man ska dricka alkohol för att man tycker det är gott. Annars, om man gör det för att man ska vara cool, då är det ju bara dåligt. Sen beror det ju på hur mycket man dricker också. Jag menar, 2-3 öl på en kväll, det är ju nästan ingenting, men dricker man så mycket att man tappar kontrollen, då är det ju inte bra, men å andra sidan så får man skylla sig själv då. Man vet ändå när man börjar dricka vad som kan hända och väljer man då att dricka så mycket att man blir dyngfull så är det på ens eget ansvar. Det kan man inte belasta någon annan för så länge man inte har fått i sig något ofrivilligt.

2008-08-18 @ 22:01:59
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0