Ska ut lite snart

Hej!
Nu är jag hos Adam, snart så ska vi gå ut lite. Det är ju rätt sent men Adam skulle tydligen träffa en vän. Vi ska bland annat åka till Kungsträdgården sen för det är några som sjunger där ikväll, det blir trevligt.
Idag så var jag ju hos Mickis, jag sov hos henne igår. Men vi hittade inte på så mycket, vi var sega båda två, mest jag tror jag. Vi ringde vår kompis Emma och hon tyckte säkert att vi var lite skumma för vi flummade så mycket. Vi försökte att ringa andra som vi känner också och det kanske var lite tur att de inte svarade haha. Jag och Mickis hade roligt i alla fall.
Adam har varit med Viktor i två dagar, det är förresten Viktor som vi ska träffa ikväll.

Imorgon så är det kräftskiva hos Björns flickvän Maria. Det blir jag, Adam, Björn, min pappa, Maria, hennes barn och kanske min syster Lovisa men jag tror inte att hon skulle med. Men jag älskar kräftor jättemycket så jag tycker att det ska bli roligt imorgon!

Vi får se när Finlandskyrssningen blir. Vi hade ju tänkt att boka i väldigt god tid men tydligen så gick inte det. Danne, Ninas pojkvän skulle till högskolan några dagar och han visste inte när, så jag stör mig såklart!
Nu så måste jag sluta skriva, det finns ändå inte mycket att säga.
/Vispen

PS: jag läste nyss en kommentar från Ronja där hon skrev att hon skulle till Sommarkrysset idag och ta Sanna Nielsens autograf och jag blir avundsjuk såklart! Men hoppas att det blir roligt att träffa henne, det är ju en av mina idoler!

Kommentarer
Postat av: anda/saaatan

mhm..visste inte att sanna nielsen var din idol..:D

2008-08-08 @ 20:12:11
URL: http://blindstyyre.webblogg.se/
Postat av: Ema

Haha, varma koppen ;) fick ni någon mat i er eller?

2008-08-09 @ 15:33:53
URL: http://hopelosthead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0