Många skriver om gymnasiet

Hej!

Jag sitter hemma och tänker lite. Nina och Lovisa är fortfarande och handlar. Det gick säkert jättebra för Lovisa i den nya skolan. Dannes barn åkte iväg för en stund sen för att skaffa pass. Jag är alltså ensam hemma.

Jag läser ganska många bloggar, det är nu som jag hinner det när det inte är en massa annat som händer runt omkring mig. Många skriver om hur de känner inför att börja gymnasiet. Alla jag känner som har hunnit börja gymnasiet nu har det gått jättebra för. De har lärt känna nya människor och tycker att deras klass verkar trevlig. Det får mig i alla fall att känna mig lite lugnare.
Min pojkvän Adam fick förresten sitt schema idag, det är verkligen mycket bättre än mitt. Han börjar visserligen åtta nästan varje morgon men han slutar tolv två dagar och två en dag. Adam slutar tre två dagar bara.

Många skriver att man mognar på en sommar, att man växer från barn till vuxen. Hur kan man göra det på en sommar? Det är klart att man kanske mognar en hel del men jag känner verkligen inte att jag är vuxen än. Ansvar måste jag bli bättre på men jag kan ta ganska bra ansvar, jag gör oftast mina läxor och så.
Tänk om alla i min klass är jättemogna och vuxna till sättet, jag känner mig inte mogen och vuxen! Jag tycker inte att jag har förändrats och mognat mer den här sommaren än förra sommaren. Varför mognar man så mycket bara för att man börjar gymnasiet?
Min förra assistent sa i alla fall att jag ser mer vuxen ut i ansiktet nu, det är ju alltid något. Jag får nästan aldrig finnar längre, det känns skönt.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0