Lördag

Hej!

Nu så skriver jag lite, klockan är halv ett och Adam sover fortfarande, jag har försökt att väcka honom länge nu, sen elva ungefär men nu så har jag gett upp.
Det var roligt igår, jag, Adam och vår kompis Viktor var i Kungsträdgården. Vi mötte Viktor vid Slussen och därifrån så åkte vi sedan till t-centralen. Jag och Adam bråkade förresten jättemycket på vägen dit.
När vi kom fram till t-centralen så gick vi till Kungsträdgården, det var inte så långt att gå. Viktor pratade jättemycket på vägen dit så det var trevligt, jag sa inte så mycket.
I Kungsträdgården så lyssnade vi när Sarah Dawn Finer sjöng. Hon var verkligen jättebra tycker jag! Det var några som spelade också och tv var där och filmade tror jag.
Sarah sjöng först några låtar som jag inte hade hört tidigare men de var ändå bra. Hon pratade mellan låtarna och jag tycker att Sarah lät jättetrevlig och så. Den sista låten Sarah sjöng var I remember love, den hade jag inte hört på länge. Förut så kunde jag ibland tycka att låten kändes uttjatad men igår så sjöng Sarah den så bra också. Hon wailade mycket och så.
Efter det så åkte vi hem, vi gick förbi Mc donalds där Adam köpte en paj och en vatten.
Det var roligt att träffa Viktor igår i alla fall.
Nu så ska jag försöka väcka Adam igen för jag är hungrig.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0