Jaha.

Hej!

Idag har varit den tråkigaste dagen på länge faktiskt, jag har bara suttit vid datorn. Min kompis ringde i alla fall på eftermiddagen och det gjorde dagen lite rolig. Men min kompis var lika seg som jag tyvärr, om hon inte hade varit det så kanske hon hade kunnat få mig att bli lite gladare. Det fick hon i och för sig men ändå.
Jag vill prata med någon, eller maila någon som jag tycker om eller bara ha någon att skriva till! Jag känner att jag behöver skriva av mig och jag vill att någonting ska hända ikväll. Klockan är redan halv tio, det är rätt sent redan.
Adam och jag tar förmodligen ett tåg klockan elva imorgon till Nykvarn, vi får se om jag orkar upp klockan halv tio, jag tror inte det.
Jag måste ringa till ungdomsmottagningen imorgon och boka tid, jag behöver nya minipiller!

Nina har bokat kryssning nu men vi kommer bara att vara borta en natt, jag tycker att det är dåligt eftersom att jag tycker bäst om att sova på båten. Kvällarna är bäst. Vi kommer bara att äta buffé en gång vilket jag också tycker är tråkigt, maten är också det bästa. Karaoken brukar jag tycka om och den blir också bara en gång. Det jag tycker om blir alltså bara hälften så mycket som det brukar. Sedan så kommer vi att åka Viking och inte Silja line som vi från början hade bestämt. Vi satt och pratade om det förut allihopa och bestämde Silja line ju! Jag tycker att Nina borde ha frågat lite innan hon bara bokade, resan är inte värd pengarna tycker jag! Det blir säkert roligt men inte lika roligt som det bukar vara.
Vi ska åka till mariehamn och sen ska båten vända, vi är framme på eftermiddagen nästa dag.
Adam och jag får i alla fall en egen hytt.

Min mormor ligger på sjukhus och det är ju tråkigt, hon hade fått ont i hjärtat och känt sig dålig. Hon åkte in idag, senare så ringde hon Nina för att säga att hon har tråkigt, det finns ju inte så mycket att göra när man ligger på sjukhus. Jag hoppas att det inte är något allvarligt men min mormor är ju ganska gammal så ja.

Ett brev har kommit från Kulturama där det stod lite allt möjligt om skolstart och annat som kommer att hända. Alla datum för det här året stod, Nina skulle maila Åsa och be henne maila informationen till mig. Nästa sommarlov får jag den tolvte juni, en vecka senare än vad Kulturamas elever slutade i år, mycket skola för mig, så blir det ofta.
Vi har i alla fall skolfotografering under introduktionsveckan. Man fick med regler för vad som fick vara med på koret och inte, det stod bland annat inga cigaretter, ingen narkotika, inga rassistiska saker och lite annat. Det var självklara regler tycker jag.

Det finns nog inte mycket mer att skriva idag, nästa gång jag skriver blir på söndag eller måndag. Ha det så bra tills dess!
/Vispen

Kommentarer
Postat av: soppsoget

jag tror att du har missat poängen din soppsget!

2008-08-14 @ 23:29:40
URL: http://sopps.blogg.se/
Postat av: Johan

Jag och en kompis åkte lyxkryssning förra sommaren. Vi bodde i en av de finaste hytterna på båten me fruktfat, läsk, öl och vin som ingick. Sen hade vi tillgång till en egen lounge där man fick fika hur mycket man ville och bara boka bastun kostnadsfritt om man ville basta själv. Det var annat det än vad man är van vid =)

2008-08-14 @ 23:33:50
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: RonjaR

Ja, det låter ganska självklart att man inte ska använda narkotika och cigaretter på skolfotot.



Vikinglhine är en tråkig båt, allting stänger ju typ tio.

2008-08-17 @ 10:35:05
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0