En rolig dag!

Hej!

Nu måste jag skriva snabbt för Adam behöver datorn snart. Han har köpt en ny hårddisk med 250 gb idag så han ska föra över allt på den. Hans dator är ju lite skum men nu fungerar den lite i alla fall.

Klockan halv två så var vi på t-centralen för att möta Aron och Anton, tåget var försenat såklart. Deras nästa tåg som skulle ta dem till Alvesta skulle gå kvart över två och det förra tåget var en timme försenat så de hann inte ta det. Därför så hann ve vara med dem lite.
Vi gick först till kundtjänst men där var det så lång kö och vi orkade inte vänta, de var hungriga och annat. Så vi gick till Max istället, där köpte jag en cheseburgare, den var dyr och kostade 18 kronor. På Mc donalds så kostar den bara 12 kronor ju. Efter att ha varit där så gick vi runt lite på stan. Deras tåg skulle inte komma förrän vid kvart över sex. Aron och Anton var arga för att de hade missat tåget och för att de skulle komma hem så sent. Men de tyckte nog att det var lite roligt att vara med oss i alla fall hoppas jag. Jag hade jätteroligt och har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde idag på länge.
En sak som var väldigt irriterande var när jag gick lite med Anton. En gubbe som Anton kallade honom, råkade trampa på min käpp så att den blev böjd. Han bad inte ens om ursäkt och ja, det kändes jättekonstigt att gå med käppen efteråt. Men jag har en reservkäpp hemma som tur är.
Vi mötte Adams mamma klockan halv fem, Adam skulle köpa en extern hårddisk och ett par skor. Han får ju det mesta, hans skor kostade tusen kronor, det är jobbigt att behöva betala alla kläder och så själv. Adam får sitt studiebidrag plus femhundra kronor och kläder. Efter att ha köpt hårddisken så gick vi till Hötorget, det är verkligen roligt där! Jag älskar att höra när de försöker att sälja olika saker, de låter så glada och jag tycker verkligen om stämningen!
Vi gick in i hötorgshallen och där smakade vi på nötter och lite torkad frukt, men det mesta var slut. Anton köpte fyra påsar med olika saker, torkade jordgubbar bland annat. Jag köpte torkad mango haha.
Vi var förresten på en galleria idag och tittade runt lite, allting var dyrt tyckte vi. Men jag köpte en mangoglass där. Vi var också på guldfynd där jag funderade på att köpa en sak till en kompis plus min syrra men så blev det inte eftersom att jag inte är säker på vad de vill ha.
Anton var jätteglad idag och han skrattade jättemycket, Aron verkade inte så glad idag tycker jag. Han tycker att staden Stockholm är för stor för honom men det är ju inte så konstigt med tanke på att han bor i en jätteliten stad i Norrland. Men det gör i och för sig Anton också men han älskar Stockholm, jag längtar tills nästa gång de kommer. De fick i alla fall 75 kronor att handla för på tåget på grund av förseningen.

Idag så ska jag försöka att få Adam att hjälpa mig att lägga in bilder på bilddagboken för det var ett tag sen jag gjorde det senast.
Jag som trodde att den här dagen skulle vara tråkig och sen blev det en toppendag!
Att säga hejdå var inte alls roligt, vi stod där på tåget och kramades länge och flera gånger!
Men vi måste ses igen snart! Nu kom Adam och ville att jag ska vara med honom så då är jag det.
/Vispen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0