Eftermiddag

Hej!

Klockan är lite över tre och jag sitter i mitt rum och lyssnar lite på radio, rix fm. Men nu så är det en låt som jag inte känner igen. Det ser inte ut som att det kommer att hända så mycket idag, Adam och jag åker till Björn imorgon på morgonen.
Idag så kan man säga att det har gått nio tiondelar av sommarlovet och det är bara en liten tiondel kvar av lovet nu.
De flesta jag har pratat med om gymnasiet längtar dit även om de känner sig nervösa. Jag längtar dit väldigt mycket ibland för det börjar faktiskt kännas tråkigt att bara sitta hemma hela dagarna. Sommarlovet är nog roligare för de som gör saker varje dag och som har många vänner att vara med.

Adam gick upp till köket för en stund sen, han ville ha något att äta tror jag fastän vi åt lunch för inte så länge sen. Jag sov ganska bra inatt i alla fall men innan jag somnade så låg jag och Adam och pratade tills jag såg att klockan var halv fyra på natten. Vi pratade om assisteneter som vi gjorde häromdagen också. Mathias blir den första killen som jag har som assistent, alla andra har varit tjejer. Undrar om han kommer att orka med mig och allt som jag kommer att behöva hjälp med och allt som behöver göras. Han måste lära sig lite punktskrift för det måste man kunna för att lägga in punktskriftsnoter. Adam sa att han tyckte att Mathias såg lite rädd ut när vi pratade om det i tisdags.

Nu spelar de en låt med BWO på radion, den är väldigt uttjatad tycker jag, förut så tyckte jag att BWO var helt okej att lyssna på men efter att ha hört några av deras låtar på radio så tycker jag att de flesta låtarna låter väldigt lika varandra.

Många som jag känner har sommarjobbat den här sommaren, jag skulle också ha velat sommarjobba. Men jag letade faktiskt inte så mycket efter något sommarjobb, jag ska försöka att hitta någonting nästa år. Men om jag åker till England så kanske jag inte orkar sommarjobba, jag vill vara lite ledig också. Men det verkar som att man måste känna någon som behöver någon som jobbar för att få sommarjobb. Det är i alla fall svårare att få sommarjobb om man är synskadad eller blind, jag kan ju inte göra vad som helst. Men någonting borde jag ju kunna hitta kanske. Det är mycket svårare att få vanliga jobb också har jag hört. Sedan så är ju jag tjej och lönen är ju för det mesta lägre för tjejer än för killar, det är dåligt att det är så tycker jag!
Jag vet en som är synskadad som sökte jobb och han fick nej flera gånger bara för att han var synskadad.
Aja, nu så ska jag sluta skriva.
/Vispen

Kommentarer
Postat av: Johan

Hade du läst min blogg eller :O



Tänker på det där med jobb. Jag skrev också om det igår, kul sammanträffande annars =)

2008-08-14 @ 21:05:48
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: soppsoget

jaha jag undra vad det blir till middag och jag är tjock och lite tjock och så

2008-08-14 @ 23:33:22
URL: http://sopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0