God morgon!

Hej!

Idag vaknade jag väldigt sent, ungefär vid 1 eller så. Igår var jag och Adam uppe till ungefär halv 2. Men jag var sovit så dåligt den här veckan så jag behövde sova länge idag.
Efter att jag hade gått upp duschade jag och åt frukost.
Sedan har jag mest suttit vid datorn. Adam sitter och spelar CS nu. Det är ett tråkigt spel för seende ju där man bara springer runt och skjuter varandra har jag förstått det som.
Johan och Edvin är här, Ninas pojkväns barn. Lovisa, min lillasyster är med några kompisar tror jag.
Jag har spelat ett Tarzanspel för synskadade idag, jag klarade det!
Igår på körslaget åkte Markolio ut. De sjöng värsta schlagern. Jag tycker att Malin, tjejer som sjöng solo med Markolio sjöng sådär. Men jag tycker inte att de var sämst igår. Brolles eller Bettans kör kunde ha åkt ut tycker jag.
Bettan var vikarie för Lotta igår och de sjöng en låt på norska. De var rätt bra men lite tråkigt att man inte förstod alla ord av låten. Men jag är ju i och för sig lite seg också haha.
Linda Bengtzings kör sjöng Hur svårt kan det va. Hon hade några andra som var med och sjöng på låten, de var riktigt bra!
Joakims kör sjöng Hearts of fire. Joakim hade en så cool röst och låten är bra också!
Brolles kör kommer jag inte ihåg vad de sjöng. Han sjöng bra men låten var inte direkt min favoritlåt.

Igår åt vi en ny maträtt, pasta med ost och soltorkade tomater. Till det åt vi kött eller soyakorv. Jag åt soyakorv eftersom jag har funderat på att bli vegetarian den senaste tiden. Jag skulle sakna kyckling i så fall men det är synd om djuren och jag tror att jag skulle klara mig ganska bra utan kött.
Maten var god i alla fall.
Jag och Lovisa satt och sjöng till lite olika låtar igår och det var kul. Det finns en låt som heter Don´t speak med No doubt som jag gillar. Den är rätt gammal tror jag men man blir glad av den. Men jag klarar inte av att sjunga de höga tonerna i den.
Nu ska jag nog göra någonting annat än att sitta vid datorn. Ha det bra alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej i bloggen, om du skriver in din e-postadress är det bara jag som ser den)

Har du någon blogg eller hemsida? Skriv gärna in adressen till den om du vill att jag eller andra ska besöka den. URL/Bloggadress:

Här skriver du din åsikt/kommentar:

Trackback
RSS 2.0